Våren är här!

2011-04-20 12:13:10 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Nu är äntligen den underbara våren...eller snarare försommaren här! Förra året blev det ju ingen vår så det är underbart att den är här nu!

Igår gick jag och Jonas ner på stan. Först en tur till sportfiskebutiken för att kolla lite priser (tydligen MYCKET billigare på Ullared som allt annat) och sedan ner till KappAhl där vi hade fått en kupong på en gratis body som vi hämtade ut. Den var från deras Newbie-serie som ska passa extra bra till nyfödda. Dessutom hade den omlottknäppning som sägs vara bra i början då man är extra försiktig och inte vågar pilla för mycket med huvudet. Köpte en body som var beige-blå-grå och vit-randig. Passar bra till vita byxor eller ett par bruna som vi köpte i måndags på GeKås.


Söt va? I storlek 56!

Efter det stoppet gick vi till Mezzo och delade en meze-tallrik. Man får massor med olika röror, oliver, vindolmar och annat musigt serverat med bröd för bara 89:- och det är mycket så det räcker för oss att dela. Det var helt underbart att sitta ute i solen och inte det minsta kallt. Tog tom av jackan :)


Mums va gott!

När vi var mätta och belåtna drog vi oss nedåt Norra Hamnen och Gröningen och med oss hade vi varsin glass från Pistachia. De har verkligen mumsig glass även om min choklad inte var de godaste jag ätit.


Bebis och jag njuter i solskenet. För dagen klädd i ny jacka och topp från GeKås.

Sedan slappade vi mest under kvällen. Härligt med lov när man kan passa på att varva ned. Nästa rriktiga lov är ju sommarlovet och då är det ju snart dags för bebis att komma! Kanske är man mindre lugn då?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback