Förra helgen

2011-06-18 16:35:12 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Förra helgen startade med att vi åkte till Ausås för att fira att min kusin Alexandra tagit studenten! Det vankades supergod mat och pratande med hennes släktingar! Av oss fick hon en karaff och glas till den. Alltid bra att få saker man kan ha när man flyttat hemifrån tycker jag :)



Lördagen spenderades i stugan ungefär hela dagen och det vi sysselsatte oss med var städning i stora proporotioner. Så nu är den skinade ren! Jag och Jonas tog övervåningen och alla de andra sysselsatte sig med köket, badrummet, fönsterna, trädgården, sovrummet och däcket! Det tar sin tid att fixa och extra lång tid när vi är sju man som ska samsas på en relativt liten yta! Men det gick bra och var ovanligt lite gnäll iår!!!

Söndagen startade med tvätt av bebiskläderna! Gäller att gör klart sådant då han/hon kan dyka upp när som nu! Sedan åkte vi till Landskronas Citadell och fiskade med Martin, Marlene och Hugo. Det var mycket trevligt och Martin fick upp tre fina fiskar! Tyvärr blev det ingen för Jonas men det var kul iallafall!



På kvällen åkte vi med dem hem och grillade. Det blev mumsig laxfilé (supergod att grilla) sparris, majs, halloumi och nypotatis. Grillade även en av de nyfångade fiskarna som faktiskt var riktigt god!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback