Mysig dag

2011-03-19 22:54:52 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft en mycket mysig dag, älsklingen och jag! Fick sova ganska länge förrutom att Atlas väckte oss vid sju med en massa jamande. Men efter att ha matat honom och sprutat vatten på honom lugnade han sig! Ibland vill man bara sova. Och hans jamande väcker halva huset!!

När vi väl gick upp vid 10 städade vi lägenheten och sedan körde vi mot Familia. Tog en runda där men hittade inget kul. Sedan åkte vi till Bauhaus för att kolla upp lite priser på olika saker. Är fortfarande inne på nytt hus men försöker kapa vissa priser för att ha råd!

Efter Bauhaus blev det korv på IKEA samt en liten titt på deras kök, badrum och golv. Hittade ett fint badrumsset som vi ska fundera på som heter Flåren!






Bilderna är lånade från IKEA

Inhandlade även lite fina blommor på Flowerteam för att piffa upp lite härhemma! Hittade höga fina orkideer för bara 79:- för två stänglar! Bra pris! Blev även en söt liten blomma till köket!










Ikväll gick vi och hämtade thaimat på favvostället Nam Jai Thai och hyrde filmen jag skrev om tidigare. Blev även varma bananer med choklad och glass! Filmen var helt okej tycker jag! Ger den *** av 5!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback