Halsbränna

2011-05-17 06:43:18 Graviditet - Elliot
» Kommentarer(3) «


Usch...igår när jag skulle sovavar det nästan omöjligt för jag hade sådan halsbränna. Vet att det är vanligt nu i slutet av graviditetetn så det är väl bara att stå ut. Måste fixa någon slags tablett ifall det blir värre!

Någon som vet vad man bör undvika för mat för att det inte ska bli värre?



Lånad bild!


Kommentarer
Postat av: Marlene

Köp Novalucol de är jättebra. Lindrar direkt. JAG FICK HALSBRÄNNAN FÖR ETT PAR VECKOR SEDAN OCH HAR NOG REDAN TÖMT ETT PACKET novalucol :-)

2011-05-17 @ 10:32:35
Postat av: Elin

Hej köp novalucuid, som novalucol men större tabletter, samt losec som håller halsbrännan borta ett helt dygn men tar några timmar innan dom fungerar. Undvik (upplever jag) kaffe, juice, fet eller stekt mat och även kryddstark mat. Drick mjölk och ät youghurt och sånt som är milt. :)

2011-05-17 @ 13:17:36
URL: http://minirenen.blogg.se/
Postat av: Madde

Men vilken otur jag har jämt, ja då måste den ha fattas eller ramlat bort på våran badbalja. Vore SUPER SNÄLLT om du kunde se om du kunde få en ny propp. skulle jag verkligen uppskatta!

Vill ju dit igen innan BF men man vet ju aldrig då vi inte har någon bil. Så tack snälla!



Ang halsbränna: INGET funkar för mig, spelar ingen roll vad jag äter eller ej, har grym halsbränna jämt och inga tabletter funkar mer än 5min. Men testa jag jag kör på Gaviscon.

2011-05-18 @ 21:37:45
URL: http://madeleneklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback