Hallen - in progress

2011-11-10 15:45:31 Hall
» Kommentarer(1) «


Vi håller för fullt på att fixa i hallarna, både uppe och nere. Jonas gjorde klart första lagret spackel i trappan igår och i helgen fixade Leif reglar så att det blir lite mer isolerat runt ytterdörren samt gömde in rören som går upp i den framtida toaletten på ovanvåningen! Förra helgen satte dörren på näst sista fotot, den närmast trappen in. Vi flyttade den från vardagsrummet för där ska vi bara ha ett valv, alltså mellan vardagsrum och kök.

Emil, min bror, har satt gips i taken och vid toaletten och slipat väggen till vänster om ytterdörren, den ska vi senare måla vit! Resten ska tapetseras med en vit tapet med svarta blommor. Trappan ska målas vit och likaså trägolvet i hallen på ovanvåningen. Nedanvåningens hallgolv ska nog bara slipas, alltså trägolvet som ligger under den parkett som nu syns!

Vi ska även sätta ny lister och foder överallt samt måla ledstången upp vit! Eluttagen och strömbrytarna ska bytas till Eljos Renovaserie då de är lite mer gammeldags! Har de svarta på toaletten men ska ha vita i resten av huset! Det blir även att måla alla dörrar och fönster men sådant kan man ju pyssla med under tiden när vi väl flyttat in!

I nedanhallen vill vi ha en kristallkrona eller liknande så vi letar för fullt! Kanske får ta en titt på Ullared när vi ska dit!










Kommentarer
Postat av: Vendela

Hejsan,

Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.

Maila mig på [email protected] så berättar jag mer!

/Vendela

2011-11-11 @ 14:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback