Helsingborgsfestivalen

2009-07-31 13:28:48 Min dag
» Kommentarer(0) «


Blev inte så mycket tid spenderad där i år! Försökte hinna ned till Rix-fm festivalen men missade den med 5 minuter! Attans....hade velat se BWO!

Blev istället en langos och sedan hemgång! Gick även en kort stund på lördagen innan vi åkte hem för att fixa mat till Mamma och Pappa och Mormor och Claes när de kom hem från Italien!

Men som alla andra år så är det mest skit....lite mat men annars mest krims-krams! Antar att det är mer kidsens högtid!


Varit i Malmö

2009-07-31 13:25:27 Min dag
» Kommentarer(0) «


Igår var båda lediga så då åkte vi ner till Malmö. När vi körde ner öste regnet ner, men efter att ha varit inne en runda på det "nya" varuhuset Entré blev vädret mycket bättre så när vi gick en runda i centrala Malmö var det riktigt varmt!

Passade på att kolla ringar samt servetter inför bröllopet dessutom köpte vi två nya fiskar till akvariet så nu har vi massor! Ska lägga upp en bild på sötisarna senare. De vi köpte igår var två eldbukar....hoppas det blev ett par men verkar nästan vara två hanar! Jaja...så länge de inte slåss! Kollade även i Thomas Sabo-butiken...tänk en hel butik!!!! Wow!

Idag blir det mest slappande och imorgon återigen jobb samt födelsefest för Kristian som fyller 30!!!

 Såhär ser Eldbuken ut!

Intervju

2009-07-31 13:18:27 Jobb
» Kommentarer(0) «


Idag har jag varit på min första intervju sedan jag tog examen i juni. Har sökt en himla massa jobb men det är inte helt enkelt att få jobb.

Var iallafall hos I ur och skur-skolan i Ljungbyhed för intervju i morse men har ännu inte hört något från dem. Antar att jag först får svar på måndag så håll tummarna för att det blir ett positivt svar!!!

Det var iallafall en jättesöt skola i ett litet sött och rött hus ute på landet. Går två olika klasser där en f-2 och en 3-4! Om jag får det ska jag undervisa i engelska och so!


Blir det såhär?  =) Nja det får vi väl inte hoppas!

Jobba mest hela tiden

2009-07-20 11:26:26 Min dag
» Kommentarer(0) «


Precis som titeln säger blir det mest jobb nu...jobbade hela helgen och nu jobbar jag fram till fredag. Inte så kul! Men imorgon kommer Jonas syster och hennes familj från Norrtälje så det ska bli kul att träffa dem. Sedan kommer mamma och pappa och mormor och Claes hem från Italien på lördag. Så det blir mycket i helgen!

Är ju dessutom Helsingborgsfestivalen så det blir väl en runda där också! Speciellt Rix Fm festivalen på torsdag lockar!

 Julia på Ullared

 Julia och Felix med morbror Jonas...lite lika är de allt!


Två lediga dagar

2009-07-19 22:38:47 Min dag
» Kommentarer(0) «


Efter att ha arbetet massor, både Jonas och jag, hade vi äntligen två dagars ledigt i torsdags och fredags. Så vi passade på att köra till Halmstad och Båstad den ena dagen och badade den andra. Helt enkelt två underbart slappiga dagar!

Passade även på att grilla här hemma med Martin och Marlene och deras lille söte Hugo! Gud vad fort de små växer...helt otroligt att han snart är ett halvår!

 Jonas på Skummeslövs-stranden med bilen....weird, nästan som Frasers Island i Australien....men där hade vi 4W.

 Båda två på samma strand

 Fina båtar i Båstad under tennisveckorna


 Min fine Jonas i Båstad


 På stranden med "Kalle"


 Marlene med nannige Hugo

 Jonas och Martin är mest intresserade av datorn...kan det vara wow måntro?


Fest i Mahult

2009-07-19 22:27:51 Fest
» Kommentarer(0) «


Förra lördagen körde vi upp till Mahult, en liten ort utanför Halmstad där Niclas familj har en stuga vid en söt liten sjö! Vi firade Carros fördelsedag med roliga lekar, god mat och en massa gott att dricka! var verkligen en supertrevlig kväll!

Dagen efter mådde man väl sådär och tyvärr skulle jag jobba...men men..gick ganska bra det med!

 The birthdaygirl

 Min fine fästman och underbara Sofie!

Söta Helena i kortare hår än vanligt!

 Är vi inte för söta?

 Niclas visar hur man ska skjuta...
 Fina kompisar

 Carro blev glad för sin present

 Kristian var åxå på G...

 Jonas och Niclas frammåt natten


Träffade vännerna

2009-07-11 12:36:00 Min dag
» Kommentarer(0) «


Passade även på att träffa gymnasie-kompisarna för några veckor sedan. Blev god mat på Bunker-bar vid gröningen! En fin kväll även om dne var något kylig!

 Lite suddig men fin!

Fest för Carro i Mahult

2009-07-11 12:31:34 Fest
» Kommentarer(0) «


Ja senare ska vi bege oss mot Halmstad och Niclas sommarstuga där vi ska fira Carro som fyllde 26 i onsdags! Först ska Jonas jobba klart! Stackaren jobbar ända till 17 och sen måste vi köra direkt!

Var samma ställe där vi firade midsommar förra året och då var det toppenskojj så det blir det nog nu åxå! Bara vi vanlig som ska dit och det är alltid kul...inte för att jag inte gillar nya människor men ibland är det enklare med sådana man känner!!!

 Så här kul har man med sina närmaste!

 Eller såhär?

Så länge man har vin!!!!! Hihi!

Bröllop

2009-07-08 20:42:21 Fest
» Kommentarer(0) «


Under våren har Jonas och jag bestämt oss för att gifta oss nästa vår...rättare sagt i maj då liljekonvaljerna (min favvoblomma) står i blomm!

Under tiden fram till bröllopet bloggar jag om förberedelserna här: 29 maj.

Så följ mig där vetja!

Härifrån

Har även firat Monas på hennes 60-års dag!

2009-07-08 20:33:52 Fest
» Kommentarer(0) «


En mycket trevlig dag och Monas blev verkligen glad både för att vi fixade så att hon slapp stå i köket hela dagen, men även för videokameran hon fick!

Under dagen jobbade jag men fixade en massa på morgonen såsom kycklingklubbor, såser mm Sedan var det Malin, Anahita och Daniel som fixade mest medan Jonas och Michael tog med Monasoch Leif på minigolf och till Tropikariet.

 Grattis Svärmor!Ja jag vet att jag lovade att skriva mer...

2009-07-08 20:24:03 Fest
» Kommentarer(0) «


men men det är sånt som händer!

Tog iallafall examen den 5 juni och hade en underbar fest som mamma och pappa ordnade för mig! Tänk att man har så söta föräldrar!

Sista dagen i Malmö! Jippie...in i arebetslösheten!

På dagen var det avslutningshögtid och på kvällen blev det fest för vänner och släkt!
Innan dess åt jag och Jonas lunch på Thai-corner och där fick jag min present...en jordglob från Thomas Sabo! Tack snygging! Du är bäst!


Fick en massa fina presenter från alla:
Tack alla söta för en fin fest!