Grattis mamma!

2009-09-13 12:23:28 Min dag
» Kommentarer(2) «


 Mamma med Jonas-tomten och mormor!


Idag fyller hon 54 år och det ska vi fira med lite kalas hemma i Kvidinge! Hon och pappa ska även lyxa till det genom att åka på en lyxig kryssning med Royal Carribean till medelhavet. Låter väldigt härligt. Detta är Legend of the Seas som de ska åka med!


 Och såhär fint är det i hytten!


Jag hade också velat åka iväg en runda nu och få lite sol och bad! Men men jag ska inte klaga....hela förra hösten badade och solade jag ju en massa! För exakt ett år sedan befann vi oss i Hong Kong! Hur coolt är inte det?!

 Här är vi i Hong Kong för exakt ett år sedan och tittar ut över staden!


Lärare!?!

2009-09-11 17:25:11 Min dag
» Kommentarer(1) «


Slutet av sommaren har avrit ganska överväldigande kan man väl säga. Efter att ha varit på ett antal intervjuer för både det ena och det andra inom skolans värld landade jag på en förskola i en 4-5-åringsgrupp. Barnen var jättesöta och goa och kollegorna trevliga. Men efter två veckor kom jag fram till att det inte alls passade mig...dessutom var tjänsten bara 60% och bara fram till sommaren.

Men jag hade tur för samma dag som jag slutade ringde de från en skola som jag varit på intervju på och sa att jag fått jobbet som So, svenska och engelsklärare på högstadiet! Precis rätt ämnen (ja nästan....förrutom svenskan)så jag tackade snabbt ja!  Ska vara där fram till sommaren och jobbar 100%!!!!

Har varit där sedan i tisdags, förrutom igår då jag tog en sväng till Bauhaus!

Så håll nu tummarna för mig! Kan behövas!Såhär flitiga är inte mina elever....ÄN!