Grattis morfar

2011-08-24 10:01:21 Vardagen
» Kommentarer(3) «


Idag fyller min morfar år så vi ska åka ned till hans gård och fira honom. Innan dess måste vi fixa en massa här hemma; städa i klädkammaren så att vi kan börja packa sakerna där. Slänga det som slängas skall på vinden och i källaren. Ringa en massa samtal. Och däremellan hinna mysa med världens sötaste lilla pojke.

Arbetet i huset går frammåt. Väggarna är nu uppe i Elliots rum och i vårt rum håller vi på med snedväggen och tänkte börja bygga den nya väggen på fredag! Samtidigt fixar jag på nedanvåningen med att ställa in allt i kökshyllorna och förbereda inför söndagens flytt!

Imorgon blir det Väla, ska se om de har några bra erjudande nu när det är nyöppning! Sedan ska vi till Församlingshemmet i Höja för att diskutera dopet av Lilleman. Måste höra hur många man kan vara så att vi kan bestämma vem som ska bjudas. Sedan blir det läkarbesök för Elliot!

Fixa, köpa kakel och klinkers och grilla

2011-08-19 11:02:40 Vardagen
» Kommentarer(2) «


Nu på morgonen har jag och Elliot fixat lite smått och gott här hemma. Först ringde vi till Öresundskraft och sa upp elen till lägenheten. Då sa hon som svarade även att vi måste, eller rättare sagt borde välja rörligt eller fast och inte tillsvidarepris som vi har nu! Vad är egentligen bäst? Eller ska vi välja en annan leverantör? Vad tycker ni?

Sedan har vi fotat och lagt upp de möbler vi inte vill ha med vidare vilket är ungefär alla möbler ;) Så är ni sugna på björk eller ek så säg till! Kolla här!

När Jonas slutat ska vi ut och köpa kakel och klinkers och badrumsmöbler för vi har anlitat en kakelsättare och vvs:are och elektriker till badrummet och de kunde nog sätta igång relativt snart vilket är toppen! Vill ju flytta in så fort som möjligt. Kanske tom blir tidigare än beräknat då vi hoppas på att ha gipsat övervåningen i nästa vecka! Yeah!!!

Sedan är det ju "bara" spackla, golvet, taken, fönstren, dörrarna, listerna fodren samt tapeterna ;) Haha, känns som att det kommer att ta ett tag!

Ikväll blir det grillande i stugan för mamma har fått komma hem från sjukhuset!


Mammafika och lunch med Caroline

2011-08-17 09:11:22 Vardagen
» Kommentarer(1) «


Idag har vi ännu en fullspäckad dag!

Vid 11 blir det fika med de andra mammorna och de blivande mammorna. Ska testa på Backhaus i stan så får väl se hur det är :) Ska bli kul att ses igen för det var evigheter sedan nu! Var nog i början av juli tror jag! Ska bli spännande att se de olika bebisarna!

Sedan vid 13 så ska vi möta Caroline och äta någon god lunch! Ska bli så kul att ses igen efter så kort tid! Annars brukar det tyvärr dröja några månader mellan våra träffar :( Hoppas på att kunna locka hem henne i oktober!

I eftermiddag ska jag och mini sedan ta tåget till Ängelholm och möta upp Jonas där. Ska fixa lite mer med huset och Leif hjälper oss! Full fart är det som gäller så att vi kan flytta in i november!



Första tågturen i fredags!

Coola djur från Lindex

2011-08-17 09:02:22 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


Detta set tycker jag är helt gudomligt sött! Kanske åker med hem någon dag?!



BVC, IKEA och fotografering

2011-08-16 09:23:44 Vardagen
» Kommentarer(1) «


Idag ska lillpojken och jag åka till Ängelholm för att mäta och väga honom! Tror nog att han gått upp en del för han känns lite tyngre! Tror även att jag ska passa på att gå en runda i Ängelholm! Ska leta efter fotavtryckskit som jag fortfarande inte fått tag på då det de hade på Babyland inte var sådant vi ville ha! Får väl beställa det annars på nätet!

Sedan måste jag inom IKEA och köpa saker till flytten såsom kassar till att packa kläder i! Ska även kolla upp vad hyllor till källaren kostar!

I eftermiddag ska vi till Bjuv och fota Elliot och oss! Michael är hemma så det gäller att passa på! Tänkte ha på Elliot hans sjömanskostym så hoppas att den fortfarande passar fast att den är storlek 50!


Ovanvåningen - innan vi började renovera!

2011-08-15 13:32:18 Renovering
» Kommentarer(0) «


Tänkte visa lite hur det såg ut innan!



Elliots rum



Trappen + hallen



Samma del som i inlägget ovan, vårt framtida rum!



Elliots rum

Måndag

2011-08-15 13:16:35 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Helgen har verkligen varit intensiv! Vi gick upp tidigt och åkte till auktionen i lördags! Dock hittade vi inget bra så vi åkte och tittade på kakel istället!! Hittade jättefint kakel och klinker och fick bra hjälp! Var ett ställe mitt över Zoegas!

Sedan körde vi till huset och fixade lite mer! Emil kom också dit och hjälpte oss vilket är toppen! Skönt att man har så snäll familj! Mormor och Claes kom också dit och tog en titt! Tror att de blev lite förskräckta över mängden jobb vi har framför oss :) Men det ska nog gå bra!!

På kvällen körde vi till Bjuv för att träffa Michael och Anahita!! Vi fick en Baileys i inflyttningspresent och vår lillprins fick fina kläder och en underbart söt sköldpadda!!! Tror nog att de blev lite sugna på en egen bebis efter att ha träffat Elliot som verkligen alltid visar sig från sin bästa sida! Himla skönt att ha fått en sådan snäll unge (ta i trä)! 





I går köpte vi gipsplattor till övervåningen! Anahita, Michael, Leif och Emil hjälpte oss vilket var tur för vi hade aldrig fått upp dem på ovanvåningen själva! Leif hjälpe oss ävan att klippa gräset och Michael och Anahita rev ned två väggar!

Härligt!!!

Vi blev även bjudna på middag på kvällen i Bjuv som Anahita fixat! En supergod sallad!

Idag har jag googlat en massa om renovering! Hur man gör med dörrar, fönster, golv, element, tak och väggar!!! Jäklar med ny kunskap man får!!!


Mitt och Jonas framtida rum!




Auktion

2011-08-13 08:17:19 Renovering
» Kommentarer(0) «


Snart ska vi bege oss ned till stan för att gå på auktion! Ska försöka ropa in någrapinnstolar och kanske ett bord! Fanns även en fin pidestal så kanske blir det den med?!

Vill inreda huset med lite äldre, lantlig stil så det kommer att gå mycket i vitt! Det känns fräscht och hållbart tycker vi! Är lite trötta på eken just nu! Kanske kommer den tillbaka senare men just nuär det vitt som gäller!


Ängelholmare

2011-08-12 13:11:05 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Nu såg jag precis på Ratsit att vi officiellt är ängelholmare nu! Härligt!

Ska snart gå ned och ta tåget dit så hämtar Jonas oss där! Spännade att se hur det ska gå men Lilleman är ju nästan alltid underbart enkel att ha med så det ska nog gå bra! Idag har han nannat mycket i min famn och legat lite i sitt gym! Fast han var nog lagom intresserad ;) Fortfarande för liten!


Kanarieöarna

2011-08-12 09:44:11 Charter
» Kommentarer(2) «


Vi har planera på att åka på semester i mitten av januari när lilleman är runt ett halvår! Jonas har ju varit sjukskriven i 7 veckor och han har rätt att ta ut dem som semester längre fram! Vi funderar då på att åka till någon av Kanarieöarna men vilken är egentligen bäst?

Läste något om att Gran Canaria har stora höjdskillnader....stämmer det? Annars är kanske Teneriffa bäst?

Många funderingar! Ge gärna råd och tips!

Oavsett så blir det ännu ett land på min lista som jag tror är uppe i 34 länder! För jag har ju aldrig varit i Spanien! Jag har iaf som mål att vcarit i 50 länder innan jag fyller 50 så jag har då 15 länder kvar på 22 år så det hoppas jag lyckas! Kanske får ta en kryssning i Karibien och ta flera länder på en gång....eller Rosa bussarna i Afrika? Annars är nog snart dags för den västra delen av världen då vi aldrig varit där! Men kanske måste Elliot bli lite större, iaf ett år! Måste även spara pengar...



Lånad bild

Bra natt

2011-08-12 09:23:59 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


I natt sov Elliot bra! Han fick mat vid 22.30, sov till 3, somnade om och sov till 6.30! Härligt!

Dock drömde han nog mardrömmar för vid 5.30 gnydde han en massa och skrek utan att öppna ögonen! Min stackars prins!


Liten?

2011-08-12 08:04:16 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(1) «


Jag tycker att vår söte pojke är finast i hela världen! Han har alltid varit ganska smal och är fortfarande det även om han har ganska stora kinder! Dock väger han bara 3930g till sina 55 cm och när jag jämför med en del andra bloggbebisar så väger han ca 500g mindre än de! Hmm......konstigt!

Kanske beror på att hans pappa inte är världens största?! Bör jag oroa mig eller? De säger på BVC att han följer sin kurva och troligen blir lite längre än snittet men vet inte riktigt med vikten? Dock går han stadigt uppåt...sist hade han ökat 200g på en vecka!


Fortfarande ensamma

2011-08-11 19:09:15 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Jonas håller på för fullt i huset så jag och lillen är fortfarande ensamma! Dagen har spenderats med TV, datan samt bakat muffins och förberett middagen som vi ska äta när älsklingen kommer hem om en timme! Blir tomat och feta i ugn med minibaguetter! Inte lätt att komma på något utan sådant som Elliot inte klarar av!

Har ännu inte hunnit duscha men Elliot sover i sin bilstol just nu (har bara sovit en timme idag så satte honom i den för då somnar han automatiskt) så ska väl försöka passa på!

Blir nog ett avsniytt Lost när Jonas kommer....är inne på sista säsoongen och det är mycket spännande! Hmm....vad ska vi göra när Lost är slut?! Kanske köpa Heroes eller någon annan bra serie. Någon som har tips på en bra serie att köpa?


Lånad bild

Grattis faster Malin

2011-08-11 14:27:51 Min dag
» Kommentarer(1) «


Idag fyller Elliots yngsta faster år!! Tyvärr bor hon nu alldeles för långt bort så vi kan inte träffa och fira henne idag vilket jag tycker är trist! Men jag är så glad för hennes skull att hon hittat sin drömprins och trivs där hon bor! Det betyder mycket för mig för jag vet att hon inte alltid haft det lätt!

Dock saknar jag henne jättemycket och hoppas att hon kan komma ned i höst så att vi får umgås lite mer! Vill ju att Elliot lär känna sina närmaste!!! Ibland känns det så himla tråkigt att Jonas alla syskon hamnat så långt bort! Hade velat ha dem närmare så att man kunde träffas lite mer sådär apropå!

Jaja vi får helt enkelt bli bättre på att åka upp och hälsa på dem! Borås tex där Malin bor är ju perfekt för där finns en stor djurpark och Stockholm har ju ännu mer att erbjuda så det får helt enkelt bli fler småresor dit :)

Sedan har Jonas och jag tänkt att det hade varit trevligt att åka allesammans till Grekland! Kanske nästa sommar?! Måste bara övertala min söta svärmor att flyga!!


Härligt med lite sömn

2011-08-11 14:19:53 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Nu har jag och lillprinsen sovit i en timme! Han vaknade för ca en halvtimme sedan och var hungrig och åt då lite och somnade igen! Så nu ska jag äta lite! Hoppas bara att maten inte gör att han får ont i magen!

Är det vanligt att bebisar har svårt för typ allt? Lök, kål, paprika, mjölk, vitlök, purjolök, rödlök, choklad etc etc...jobbigt är det iallafall för man har ju lök i allt!


Lånad bild!

Elliot sover...

2011-08-11 11:52:45 Vardagen
» Kommentarer(0) «


så jag borde nog också gå in och nanna! Gäller att passa på när han gör det för annars blir man trött :)

I natt gick Jonas upp och la sig i soffan då Elliot satte igång och göra ljud ifrån sig vid 5! Han somnade dock om när han ätit lite och sov till halv sju! Stackars Jonas är säkert supertrött nu! Jaja det är väl så att vara småbarnsförälder!


Napp

2011-08-11 08:09:13 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


Vi har valt att ge Elliot napp vilket jag hade när jag var liten och inte haft några egentliga funderingar kring! Kände bara att det var rätt att han skulle få den då han hade ett enormt sugbehov! De positiva fördelarna är ju en tröst men även att det sägs förhindra plötslig spädbarnsdöd om de har den när de sover!

Dock tror Jonas att det är nappens fel att Elliot inte vill sova på morgonen då han tappar nappen och därmed vaknar. Jag är dock osäker på om det är så eller det helt enkelt är så att han är morgonpigg?! En annan förklaring kan vara att han får för lite mat i sig?! Jaja jag gillar iallafall napen även om han inte bör ha den hela tiden och inte som substitut för mat!


Lånad bild!

Ensamma

2011-08-11 08:01:30 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Nu är lillen och jag helt själva! Jonas gick för några minuter sedan och det känns faktiskt lite tomt! Men det är nog värre för honom att lämna sin lille pojke även om han säkert tycker att det är kul att träffa alla arbetskamrater!

Idag blir det nog mest slappande och mysande och i eftermiddag ska vi ta tåget till Ängelholm och möta upp Jonas där! Ska försöka hinna att ta ned taket i hallen idag! I helgen blir det taket i Elliots rum samt lite fixande i trädgården! 

Nej nu vill nog skatten som ligger i mitt knä ha mat...


Pappas sista dag hemma

2011-08-10 11:26:50 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Imorgon börjar Jonas jobba så då får jag och Elliot klara oss själva! Iallafall i en och en halv vecka för sedan ska Jonas ta ut sina 10 pappadagar! Känns skönt att få ha honom hemma i ytterligare två veckor!

Idag blir det en tur till Babyland för jag fick tips om att de har gjutningsset! Sedan kör vi nog till Bjuv för att tvätta bilen!!

Elliots fjärde vecka

2011-08-10 09:47:11 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


Lördagen var ganska hektisk; blev ett besök på k-rauta, babyland, systembolaget och ikea för en korv!!! Kvällen spenderades sedan på Carolines och Niclas bakgård där vi grillade! Mysigt att träffa sina härliga kompisar och Elliot fick träffa Niclas för första gången!

På söndagen var vi i huset och fick en genomgång av allt viktigt med ägaren! Sedan körde vi till Skäralid och grillade och gick en runda! Vädret var underbart och vi hade det supermysigt!!



Måndagen var det så dags för oss att ta över huset så vi var på banken på förmiddagen! Efter det åkte vi till huset och gick en runda första gångenh som ägare! Vi passade även på att gå ned till stan för en god lunch för att fira! På kvllen kom Caroline och Franz-Stefan på besök för lite bebismys! De hade med sig den godaste tårta jag någonsin ätit och en fin dress till Elliot!! Mysigt att träffas för senast var i februari! Caroline kommer tillbaka runt den 13 så då får vi passa på att ses igen!



På tisdagen körde vi först runt och handlade saker till renoveringen och sedan körde vi till huset! Vi började med att kolla vilka golv som fanns under de nuvarande och blev lyckliga när alla var gamla trägolv! Blir till att antingen slipa eller måla dem beroende på skicket! Kvällen spenderade jag och Elliot hos Rebecka där vi grillade ochhade det trevligt!

Onsdagen var vi i huset och drog ned tapeter! Emil och pappa kom också på besök och sedan körde vi till Stugan och åt en god pizza! Pappa fick även en försenad födelsepresent av Elliot; en mugg som det står "Morfar" på! Vi blev även tipsade av våra nya grannar att vi har tretex i väggarna som bör tas ned då de luktar gammalt, är brandfarligt och svårtapetserat!



Så hela torsdagen och helgen gick till att ta ned alla väggar på ovanvåningen!

Återigen har Elliot varit duktig mest hela tiden! Han är ganska morgonpigg men annars skriker/gråter han inte mycket! Hanh älskar att åka vagn och bil och vill helst ha liv omkring sig! Blir det för tyst vaknar han!!!

Elliots tredje vecka

2011-08-09 08:16:26 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


Helgen slappade vi som jag skrev tidigare mest! Verkligen skönt att bara få lov att vara ibland!

Måndagen körde vi till Ängelholm för att hämta dosorna som skulle mäta radonhalten i huset! Vi passade även på att gå på Elliots första snabbmatsresturangbesök!!! Det blev BK!! 


På tisdagen fikade jag och Sofie och då fick Elliot gå en runda i stan i sin fina vagn! Han var lugn och glad hela turen och han somnar väldigt lätt just i vagnen! Antar att skumpandet är sövande!



Onsdagen var vi i Bjuv och hjälpte Mona med minneskorten inför deras tur till Spanien. Elliot gillar att vara hemma hos farmor och farfar och de gillar i sin tur itt lilla barnbarn! Leif var mycket betuttade i Elliot och bar omkring honom en lång stund! Men visst, han är ju världens sötaste så det är svårt att inte gosa med honom hela tiden;)



På torsdagen var det så dags för besök på BVC igen och nu vägde Elliot lika mycket som när han föddes!! Han lyckades även kissa ned BVC-sköterskan :) Efter det besöket körde vi till Kvidinge för att träffa pappa, mormor och Claes! Kändes skönt att få hem dem och att de fick träffa vår lille prins!!





Fredagen gick vi en runda på Helsingborgsfestivalen på eftermiddagen! Hittade dock ingen mat som funkade för Elliots mage, han klara inte starkt, lök, paprika, för mycket mjölk, choklad etc, så vi gick hem och åt en pizza på kvällen istället!




Grattis min prins

2011-08-08 09:28:39 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(3) «


Idag fyller Elliot 1 månad!

Det ska vi fira med att försöka hitta ett sådant set som man gjuter av händer och fötter! Så har någon tips om var det finns fina sådana så hör av er!


Renovering

2011-08-08 09:13:54 Vardagen
» Kommentarer(0) «


För exakt en vecka sedan blev vi ägare till vårt fina hus i Ängelholm!

Sedan dess har vi fixat och donat mest hela tiden. Våra grannar tipsade oss om att det är bäst att dra ned innerväggarna då de är gjorda av tretex och sådant luktar illa, är brandfarligt samt helt värdelöst att tapetsera och måla på. Så nu har vi inga innerväggar förrutom planket på ovanvåningen;) Speciellt en vägg var kul att slå ned för bakom den fanns inget plank så man kunde verkligen ta ut sina aggressioner!

Det som ska göras nu är att dra ned tretexen i taket och sedan sätta gipsplattor på allt!

Tack och lov har vi snäll familj som hjälper oss; i lördags var Emil med oss hela dagen och drog ned vägar! Tack!!! Och idag kommer Mona och Leif och hjälper oss tydfa vilka slags blommor vi har på tomten! Vill ju inte fördärva något som funkar och är fint!!

Vi har även kontaktat en del firmor angående toaletten och en av dem kommer idag eller imorgon för att göra en offert!! Så det känns som att vi är på gång!


Lånad bild!

Miss Butterfly

2011-08-08 09:04:39 Vardagen
» Kommentarer(0) «


För några månader sedan såg jag det vackraste smycket jag sett på länge! Ett underbart halsband med två fjärilar; en stor och en liten av Efva Attling!

Då tänkte jag att det var en mamma och en bebisfjäril och sa till Jonas att det hade jag velat ha när bebis är född!

Så min underbare man köpte det till mig! Tack min söte!




Lycka

2011-08-08 08:59:08 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


Tänk att man kan älska någon så mycket som jag älskar min Elliot. Jag visste att man kunde älska högt då jag älskar min Jonas men att man kunde älska någon så som jag älskar min lillpins det trodde jag inte!

När jag tittar in i hans vackra, stor ögon smälter mitt hjärta och jag vet att jag hade kunnat göra vadsomhelst för denna lilla person!

Jag visste inte heller att den kärlek jag känner för min älskade man kunde bli större men det har den blivit för det finns inget vackrare än att se honom med vår son!

Ibland är kärleken så stor att man gråter en skvätt över hur lycklig och tacksam man är!


Elliots andra vecka

2011-08-08 08:51:39 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(1) «


Elliot startade sin andra vecka med ett besök i Bjuv för att träffa sin faster Malin och Henrik! Vi hade mycket mysigt och vi vuxna åt grillat! Elliot fick även fina kläder och en rolig leksak som han kan ha när han blir lite äldre. Ett av klädesplaggen var en supersöt body med traktorer på eftersom Henrik lärt Malin att köra traktor!







Söndagen var en riktig slappardag och vi passade även på att ge Elliot hans första bad! Han verkade tycka att det var ganska skönt i början men sedan när han fick vatten på huvudet blev han lite ledsen. Överlag är han inte jätteförtjust i att bli tvättade så han kanske helt enkelt inte gillar vatten?! Får väl hoppas att han kommer över det eftersom båda hans föräldrar älskar att bada!





Under måndagen gick vi en runda till stan och sedan träffade Elliot sin första kompis; Hugo! Hugo varså duktig så och höll Elliot väldigt varsamt! De hade även med sig supergod fika och så fick Elliot fina presenter; en gullig ugglebody + strumpor och byxor och en urgullig pyjamas som Hugo själv var lite avis på!

Tisdagen kom Anna och Fia på besök och de hade även de med sig mumsig fika och fina presenter till Elliot! En cool vid body med fickor och randiga byxor! Det är så mysigt att visa upp sin lille son och man är verkligen stolt som en tupp! Dessutom är han nästan alltid snäll och lugn när vi har besök och sitter gärna hos alla!



På onsdagen var vi på BVC och nu vägde Elliot lika mycket som när han föddes vilket var bra då han får tillrckligt med mat! Sedan körde vi hem till Britta och visade upp vår skatt! Hon tyckte att han var fin och han fick 500 kronor av henne för att köpa fonder! Det kommer att bli en rik liten pojke ;)

Torsdagen var vi hos farmor på lunch och då fick Elliot en superfin kofta och mössa och en Nalle som farmor gjort! Verkligen jättefina! Koftan har knappar i form av nyckelpigor och är supersöta! Alltid trevligt att umgås med sin släkt och trevligt att nbli bjuden på middag!



Hela helgen ägnades sedan till att bara mysa med Lillprinsen! Härligt att bara kunna slappa och sova lite när som och bara lära känna sin lille son! Helt underbart att Jonas kunnat vara hemma med oss hela första månaden så man bli avlastade och han får en större inblick i Elliots liv!







Elliots första vecka

2011-08-04 10:48:50 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(1) «


Första kvällen hemma sov Elliot i sin fina säng som både jag och mamma haft!!! Han var med oss i vardagsrummet under kvällen och även natten gick bra först, men sedan fick han ont i magen av Gulaschen jag ätit!!! Stackars älsklingen!!!



Hans första söndag i livet fick vi besök av Sofie, Fredrik, Helena och Kristian! Vi fikade och Elliot fick fina presenter från dem och Caroline och Niclas! En Barnkammarbok och fina kläder!!!







Sedan körde vi ut till Bjuv och träffade faster Jenny, farbror Anders och Elliots kusiner Julia och Felix och Julias kompis Anna! Även nu fick Elliot fina kläder!!! Först skojjade Jenny genom att ge honom en HIF tröja!!! Jonas min var obeskrivbar :)





Måndagen var vi först på BVC och vägde Elliot och så tog de PKU provet på honom! Han var så snäll så och sa inte ett ljud fast att barnmorskan var tvungen att ta provet från båda händerna. Eftermiddagen spenderades i Ängelholm där vi köpte en fin sjömansdress till honom och sedan skrev vi på kontraktet för vårt nya hus!

På tisdag kväll kom farmor och Emil på besök och vi åt kvällsmat tillsammans. Emil var lite stel när han skulle hålla sin systerson men det gick mycket bra!





Under onsdagen kom Rebecka och Caroline på besök och Elliot fick en fin skallra! Det blev lite mer fika och bebismys!!



Torsdagen var det dags för besiktning av huset och även ytterligare ett besök på BVC! Lilleman hade fortfarande inte gått upp utan låg nu 200 gram under födelsevikten vilket är normalt! Dock hade han växt en halv centimeter!  Under tiden vi besiktigade huset var Elliot superduktig och lugn! Något han faktiskt alltid är när vi är ut eller träffar folk vilket känns skönt!

Fredagen hade vi besök av Hanna, Sanne, Snezana och Mikaela. Vi fikade och hade det mysigt och Elliot fick ännu fler fina presenter; en Nalle och fina kläder! Han lyckades dock kräka lite på Hanna men det är sånt som händer ;)



Allt som allt hade både Elliot och vi en härlig första vecka! Han är en mycket snäll bebis som gillar att vara med mest hela tiden. Han vill inte alls ligga själv i sovrummet utan vill ligga i sin lilla säng i vardagsrummet eller helst ligga hos mamma eller pappa. Han äter mycket och ofta, gärna flera gånger per natt!