Hurra hurra för världens bästa kompis

2011-01-29 16:09:19 Fest
» Kommentarer(0) «

Idag fyller min underbara Sofie år, eller rättare sagt fylde hon år den 30 december men då var hon och maken hennes i Paris så vi
får ta igen det idag!

Så det blir att köra till Bjuv idag. Ska bli mycket trevligt för det var evigheter sen vi sågs allihopa. Tror att det var i höstas i typ september/oktober senast. Helt galet vad tiden går. Men vi har ju alla mycket att stå i så....

Så nu sitter jag här i morgonrocken och laddar för att fixa till mig. Tar lite längre tid att göra gravid-bleka mig någorlunda presentabel och efter en veckas superförkylning tar det väl ännu längre tid!

Vagn

2011-01-29 13:05:31 Graviditet - Elliot
» Kommentarer(0) «


Förra veckan var jag ute och kollade lite vagnar på nätet och hittade då ett supererbjudande från Babyland så jag tvingade med Jonas i lördags för att titta om det var något. Och det var det!!!!


Jag har ju tittat lite på vagnar sedan vi plussade i oktober och hela tiden tyckt att Brio har snyggast vagnar och då främst Sing. Visserligen är den lite stum och ganska bred men den är helt klart snyggast till ett vettigt pris. Visserligen gillar jag också Buggaboos vagnar men de är ju svindyra och man ska bara använda vagnen i något år.


Erbjudandet jag hittade var sittvagn, liggkorg + babyskydd för 4999:- alltså verkligen jättebilligt. Så vi slog till och bokade ett set i helsvart då det är snyggast! Fördelen är att vi bara behövde betala 1500:- i handpenning och sedan när vi hämtar vagnen i juli så betalar vi resten. Och går det inte som det ska får vi alla pengarna tillbaka. Toppen!

Vill inte bli som mamma där pappa fick ut och välja vagnen när jag var född och då valde den fulaste som fanns (enligt mamma, pappa gillade säkert den ;) hihi)

Första titten

2011-01-29 12:53:09 Graviditet - Elliot
» Kommentarer(0) «


Vi var på ultraljud för första gången den 13 januari och då fick vi ses vår guldklimp för första gången. Han/hon verklade vara en sprallig en som for omkring inne i magen. Ska bli spännande sedan när man verkligen känner av sparkarna. Jag tycker att jag ibland kan känna lite fladder från magen men är osäker på om det verkligen är bebbe.

Det visade sig på ultraljudet att jag hade räknat mer rätt än barnmorksan (som trodde att BF skulle vara den 13 juni) så nu ser det ut att bli den 10 juli istället. Vilket passar bättre för då kan vi hinna jobba klart och vara lite lediga innan.Bebisen ligger med huvudet till höger, med ansiktet nedåt!

Musikal

2011-01-29 12:40:46 Min dag
» Kommentarer(0) «


Som alla vet älskar jag musikaler och sitter just nu och lyssnar på en av mina favotiter; Miss Saigon. Den har verkligen allt och är så sorglig så man måste gråta en skvätt ibland. Inte lätt att vara gravid för då gråter man åt allt! I julas grät jag en skvätt när jag såg ett hus som var extra fint julpyntat! Galet!

http://www.youtube.com/watch?v=XRphr4qVJLQ

Jag såg Miss Saigon med Jonas i Malmö på engelska. En helt fantastisk upplevelse och jag längtar tills de ska uppföra den igen. Senast var i Sydkorea 2007 men det var lite långt ;)

Här är en bild på "Kim" Som spelades av Michelle Nigalan i Malmö. Annars är Lea Salonga den mest kända "Kim". I Malmö spelades "Chris" av Christopher Wolter.
 Bilden är lånad från malmo.com

Länge sedan jag använde denna

2011-01-29 12:18:34 Min dag
» Kommentarer(0) «


Men nu känns det som att det är läge att börja använda den igen! Så nu ska jag bli bättre på att uppdatera.

Vad tycker ni förresten om min nya design? Snyggt med headern va? Jag är nöjd!