Ett år sedan...

2011-10-30 21:08:07 Min dag
» Kommentarer(1) «


Japp så är det, för exakt ett år sedan fick vi reda på att vi skulle bli föräldrar!

Det var en spännande dag, med mycket glädje men samtidigt lite ångest inför att få barn! Hur skulle vi klara det?
Tänk att det var just vår lille Elliot som börjat växa i min mage!!!


Påg eller tös?!

2011-10-28 13:48:56 Graviditet - Elliot
» Kommentarer(0) «


Hittade denna lista hos My och tänkte testa:


Magens Form
Pojke: Toppig, utåtstående mage som inte syns bakifrån.
Flicka: Utbredd mage som sätter sig även på sidorna.

Pigmentrand på Magen

Pojke: Lång & tydlig rand. ♥
Flicka: Ingen rand.

Babyns Hjärtfrekvens

Pojke: Hjärtfrekvens under 140 slag/min. ♥
Flicka: Hjärtfrekvens över 140 slag/min.

Mammans skönhet under Graviditeten

Pojke: Bibehållen skönhet.
Flicka: Flickan tar sin mammas skönhet under graviditeten.

Halsbränna
Pojke: Mycket.
Flicka: Lite eller ingen. ♥

Babyn Hickar
Pojke: Lite eller inte.
Flicka: Mycket. ♥

Babyn Sparkar
Pojke: Mycket. ♥
Flicka: Lite mindre.

Var i magen babyn ligger

Pojke: Babyn ligger högt.
Flicka: Babyn ligger lågt. ♥

Blödande Tandkött
Pojke: Mindre blödande.
Flicka: Mycket blödande.

Utåtputande Navel
Pojke: Senare under graviditeten.
Flicka: Tidigt i graviditeten.

Babyn sparkar På
Pojke: Höger sida.
Flicka: Vänster sida.

Mammans Illamående
Pojke: Inte alls eller lite. ♥
Flicka: Mycket.

Håret på mammans Ben
Pojke: Snabbt växande.
Flicka: Normalt växande.

Mamman är sugen På
Pojke: Choklad & Lakrits.
Flicka: Frukt & Syrligt. 


Flicka 6/14
Pojke 8/14

Nja...inte helt självklart?! Fast jag visste ju att det var en liten påg!!!

HD

2011-10-28 13:16:31 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «


Har ju alldeles missat att lägga upp Hd-fotot som vi tog för några veckor sedan! Här är det iallafall:Man kan hitta det på Hd också! Här finner ni det!

Vad gäller fotograferingen så kostade det 200:- och man fick inget foto för det priset. Då får man betala ytterligare minst 200:-. Fotografen var kanske inte heller den bästa men var ändå kul att ha gjort det! Dock tror jag att bebisfotona i tidningen snart spelat ut sin roll!

300 inlägg

2011-10-28 10:06:00 Min dag
» Kommentarer(0) «


Detta är mitt 300ade inlägg på denna bloggen! Jäklar det är ganska många!

Elliot vaknade precis efter att ha nannat bredvid mig i soffan så nu är det dags för mat!


Elliots dop

2011-10-28 09:36:43 Dop - Elliot
» Kommentarer(1) «


Den 8 oktober på sin 3-månadersdag döptes vår underbare son. Han fick då även namnen Elliot Bertil Cergy.Hela veckan innan hade jag, mormor, mamma och Mona bakat för fullt för att mätta alla våra 60 gäster. Mona fixade kanelsnäckor, Mamma gjorde kärleksmums, jag gjorde dinosauriekakor och snurror och Mormor bakade tårtbottnar, polynéer och blåbärsrutor.Fredagen innan åkte vi till församlingshemmet och dukade fint med ljusblå servetter och ljus samt infon jag gjort om Elliot och hans namn! Efter det gjorde jag ochg mormor tårtorna som blev superfina med vit marsipan och ljusblå dekorationer som jag gjort tidigare i veckan. Jag hade även köp två små figurer föreställande babypojkar som jag satte på två av tårtorna!På lördagen var vi i god tid i församlingshemmet och arrangerade blommor och la upp kakor och gjorde snyggt! Vi hade även lånat Mona och Leifs digitala fotoram och gjort ett bildspel!När det var dags vandrade vi till kyrkan hela vårt lilla sällskap. Mamma och Mona samt Julia och Felix som är Elliots kusiner! Julia hade i uppdrag att tända och hålla dopljuset och Felix att hälla upp dopvattnet samt torka Elliots huvud.Elliot var så fin i sin dopklänning som mamma sytt åt honom i fint linnetyg. Längst ned på fållen hade mamma sytt fast en spets som min mormors mormor gjort!

Jag bar in honom till "Circle of Life" från Lejonkungen. Att vi valt den är för att vi båda älskar den filmen, att den handlar om en liten prins och för att den påminner om vår underbara bröllopsresa!

Väl framme vid altaret tog mamma över honom och höll honom en lång stund! Jonas bad en bön över honom och jag läste dikten Älskade barn (som egentligen är en sång):

Vi hade även en solosång och det var låten Kärleksvisan och det var min söta fd. elev Alice som sjöng så fint till Elliot. Låten valde jag för att det var en av de låtar som jag lyssnade mest på inför hans ankomst! Varje gång jag hör den tänker jag på hur lycklig jag är och att jag alltid kommer att älska och skydda honom!

Lilleman var inte helt glad och började skrika när prästen skulle ta honom. Sedan tystnade han när han lyftes upp inför församlingen så kanske han blir en person som gillar att vara inför folk, precis som mamma och pappa! Han grät sedan lite till men tystnade när Alice skulle sjunga!

På vägen ut spelades temat ur "ET" och anledningen är att för att han heter just Elliot och den lille pojken i ET heter så också!!Efter dopakten fikade vi allesammans och det blev gott och uppskattat! Elliot fick även en massa fina presenter som jag tänkte visa senare då vi lämnat dem hos Jponas föräldrar eftersom vi har det LITE rörigt just nu! Tänkte iallafall passa på att tacka alla som kom och tack för de fina presenterna!Avslutar med en bild på hans efter-dop outfit:


TGIF

2011-10-28 08:28:04 Min dag
» Kommentarer(0) «


Idag startade vi dagen med att köra igång en maskin tvätt!

Atlas upplevde igår för första gången i sitt korta liv en tvättmaskin och han blev livrädd! Klart den låter ju hur mycket som helst och den står bredvid hans låda på toaletten! Så för säkerhets skull satte vi ut hans låda i köket, annars hade det kanske skett en liten olycka då han nästan vägrade gå in på toan! Stackars Tasseman han har inte det lätt!

Nu äter jag frukost och läser några av mina favoritbloggar! Elliot sitter i sin sitter men övade precis nacken ett tag på en filt på golvet! Eller rättare sagt är han stark i nacken nu så vi övar inför krypningen! Så som han trycker iväg med benen så kanske det blir snart?!

På sig har han idag en söt mysdress som han fått av sin gammelmormor Elsa. Den köpte hon i Italien i somras och nu är Lillen så stor att den passar! Galet den är 62/68 men är helt perfekt i längd, vår långe, fine pojke!!!


Ensamma hemma

2011-10-27 21:36:13 Min dag
» Kommentarer(0) «


Ikväll är Jonas i Malmö och ser Robert Gustafsson med sitt jobb så jag och Lillen är själva fram till att vi ska hämta honom vid 12-tiden! Hoppas det inte blir senare iallafall för vi behöver sova. Jonas jobbar som vanligt imorgon och sen på kvällen ska vi ha gäster!

Ser verkligen fram emot att träffa våra härliga vänner, tyvärr kunde inte Fredrik men annars kommer alla!!! Duperkul då det var evigheter sedan vi satt ned allihopa och kunde prata en massa strunt! Dessutom ska de få se vårt hus!
Napphållare

2011-10-27 21:25:08 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «


Igår köpte jag en fin napphållare då vår lille son gärna spottar iväg nappen! Det blev en Small Paul-hållare i turkost! Jag är nöjd men funderar på att beställa någon i svart eller vitt från Ombytlig som gör napphållare för 40 + 6:- i frakt vilket är bra pris! Dessutom är de fina och man får välja tyg själv! Jag gillar stjärntyget men då gillar jag ju allt med stjärnor...


Inköp

2011-10-27 21:18:09 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «


Idag har jag varit hemma hos en annan av fika-mammorna för hon hade en väninna som sålde ut en massa kläder i storlek 50-80! Jag hittade faktiskt en hel del till Elliot:

Ny design

2011-10-27 19:40:48 Min dag
» Kommentarer(1) «


Vad tycker ni om min nya fina design?!

Det är fina Linnéa som gjort den till mig och jag är så tacksam!


Tävla om en fin tavla

2011-10-27 18:46:57 Min dag
» Kommentarer(0) «


Jag tävlar om en fin tavla hos Hanna Z. Man får välja valfri tavla i Formelis sortiment!Passa på ni också, tävlingen slutar vid midnatt!

Ursäkta röran

2011-10-27 09:17:22 Min dag
» Kommentarer(0) «


Ombyggnad pågår!

Mysig kväll i Lund

2011-10-25 17:58:00 Fest
» Kommentarer(0) «

I torsdags var jag och Lilleman i Lund hos Mikaela! Elliot var ganska trött men vaknade när det nästan var dags att gå! Vi andra hade iaf mycket trevligt och åt supergoda bakade potatisar! Tack för en härlig kväll!

Fixa

2011-10-25 14:51:42 Renovering
» Kommentarer(0) «


Snart kommer pappa Jonas hem och hämtar oss! Vi ska åka till huset och måla i källaren, bredspackla väggen med skorstenen samt plocka undan! I helgen blir det förhoppningsvis gips i hallen på bottenplan, målning av tak samt flytt av dörrar!

Annars har vi haft det lugnt och skönt idag! Har städat lite och betalt räkningar och pratat lite med mormor och Claes som var här och klippte gräset! Har även fått gjort lite ärenden såsom bokat vaccinering av Atlas!


Gipsavgjutning

2011-10-25 14:44:11 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «


Nu har jag då äntligen tagit tag i att göra avgjutningar av Elliots fot och hand. Jag har ju haft setet hemma ett tag...hade tänkt göra det när han sov men han har mest sovit korta napar idag så det blev när han var vaken men det gick bra iallafall tror jag!

Man skulle först trycka handen eller foten i lera och sedan hälla gips i den formen. Just nu håller det på att stelna, ska bli spännande att se hur det blev!!

Köpte mitt set från IOB-butiken som har mycket kul!Babysim

2011-10-25 09:06:38 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «


Igår var vi iväg på babysim för första gången i Ängelholms badhus! Jag filmade och fotade medan Jonas badade med Elliot. Han verkade verkligen uppskatta det för han gnällde ingenting på hela tiden, varken i vattnet, när han duschade eller blev ombytt. Han såg verkligen ut som att han trivdes bra i vattnet.

I början såg han förundrad ut ovch var verkligen jätteintresserad av allt runtomkring honom. Mot slutet började han sparka med benen och fäkta med armarna så då förstod han nog grejen. Så då blev Jonas nedplaskad ;)

Vi trodde att han skulle somna direkt av utmattning men han var pigg på kvällen!
Världens sötaste?!

2011-10-24 20:39:00 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «


Hittade även ett par tossor till Elliot och jag tror att det är något av de sötaste jag sett så när de bara kostade 30:- passade jag på! De kan han ha när han sitter i bilstolen så att han slipper frysa om tåssingarna!
Tjejkvällen

2011-10-24 18:29:00 Fest
» Kommentarer(0) «


I lördags tog jag tåget in till stan för att där möta upp Caroline och Sofie för några glas öl och vin. De drack öl och jag lite vin! Det var första gången jag var ut sedan Elliot kom och det var verkligen härligt att komma ifrån lite! Det är helt underbart att vara mamma men ibland vill man bara vara Lotta! Blev det första glaset rosé på över ett år!

Vi pratade en massa och hade det supertrevligt! Synd att Helena inte kunde komma bara men det får bli nästa gång! Då blir det nog fondue i Perstorp!
Ersättning

2011-10-24 16:23:10 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(1) «


Sedan i lördags får Elliot lite ersättning efter att han ammat. Detta då jag kommit på att jag tror att han får i sig för lite, speciellt på natten då han de senaste veckorna velat äta 4-5 gånger mot 2 gånger tidigare. Nu verkar han mer nöjd och glad och sover lite mer! Det är ju bara 2 veckor tills han får börja med smakportioner så det kan bara vara bra att han får testa detta nu! Han äter iallafll med god aptit!


Härliga måndag

2011-10-24 16:08:58 Min dag
» Kommentarer(0) «


I morse slappade vi mest, lill-gubben och jag! Han mumsade på sin kaninsnutte och jag kollade upp bredband och tv. Läste även alla mina favoritbloggar och Elliot invigde sin Bumpostol som jag fick av Jennie, en av mina fd elever!Vid tolv ringde mormor och hörde om vi ville följa med och äta lunch och det ville vi såklart så de kom och hämtade oss! Blev supergod asiatisk buffé inne i Ängelholm! Tom sushi hade dem som faktiskt var riktigt god!

Sedan gick jag och Elliot i stan där vi hittade två t-shirtar till Jonas! Vi gick sedan hem i det underbara vädret!
Mamma-ledig

2011-10-22 17:07:08 Fest
» Kommentarer(0) «


Ikväll ska jag vara ledig...mammaledig ;) Jag ska alltså vara från min lille prins i ett antal timmar! Oj, oj hur ska detta gå. Jag har varit ifrån honom ca 1,5 timmar när jag gjorde vid håret förra månaden och så kanske 15 minuter då och då när jag handlar och Jonas tar hand om honom i bilen! Så detta blir något nytt! Var ju över ett år sedan sist då han varit med mig sedan ungefär ett år tillbaka!!

Ska åka in till stan och ta ett glas vin med Sofie och Carro så jag har köpt ersättning och använt pumpen för första gången!!

Det ska bli superkul och jag ser mycket fram emot det! Ska bara hitta något att ha på mig...kanske blir min nya blus från MQ?!Sofie, Helena och Carro på en av de bästa dagarna jag upplevt: min möhippa!!

Tack!

2011-10-22 09:32:59 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «


Igår fick Elliot ett fint paket!! I det fanns en supersöt kaninsnuttefilt och när han fick den började han gosa med den direkt så den blev alldeles blöt av allt sugande. Den var mycket populär!!

Tack så jättemycket Norrekrokarna!!!!!
15 veckor

2011-10-22 09:26:13 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(1) «


Igår fyllde min lille pojke 15 veckor! Tänk att han berikat vårt liv i så kort tid men ändå gjort att livet totalt ändrats?! Och till det bättre....fastän man knappt aldrig får sova. Jag menar vilken annnan människa hade du älskat om han/hon hade hållt dig uppe så som en bebis gör?! Nej precis!

Just nu är han inne i en fas där han älskar att ställa sig upp. Han vill helst inte sitta ned alls när man har honom i knäet! Han skrattar dessutom massor när vi gör roliga ljud såsom "hohoho" eller "Bäääää". Han ler som en riktig solstråle på morgonen (vilket gör att man blir pigg och glad fastän man är trött) och är för det mesta världens snällaste!

Däremot börjar han bli lite mer mammig och det är mest jag som kan trösta honom. Fast det är klart jag har ju maten...

Men han är iallafall väldigt stark i sin nacke nu så snart åker Bumpostolen (Tack Jennie)  och hoppgungan (Tack Jenny) fram. Ska bli kul att prova!


Härliga onsdag

2011-10-19 08:42:33 Min dag
» Kommentarer(0) «


Idag regnar det än så länge inte som igår vilket är underbart! Hatar regn....hatar även snö.....så allt som kommer från himlen förrutom solstrålar gillar inte jag!

Snart ska jag väcka Elli-Pelli för att göra honom fin inför vårt Helsingborgsbesök! Dags för en mammafika!!

I eftermiddag ska vi hämta våra tapeter!


Måndag

2011-10-17 21:02:32 Min dag
» Kommentarer(0) «


I morse begav vi oss mot Kattarp. Jonas hade råkat ta med sig vagnen så jag fick ta Elliot i Babybjörnen! Det gick väldigt bra faktiskt...han är ju inte så tung än så länge! Inget jämfört med de ryggsäckar vi haft på långresorna! I vagnen låg även axelremmen till skötväskan så jag fick improvisera och ta sakerna i vår fotoväska :)

Väl i Kattarp träffade jag många av mina fd kollegor och det var supertrevligt! Fick även god fika (Tack för den Thomas!)

På eftermiddagen slappade vi mest efter att ha vandrat i en och en halvtimme! Elliot sov även en stund och då passade jag på att sova lite jag med....underbart!

Besök i Kattarp

2011-10-17 07:42:39 Vardagen
» Kommentarer(1) «


Nu ska snart jag och Lilleman bege oss in till Ängelholm för att ta tåget till Kattarp där jag ska hälsa på mina kära fd. kollegor! Ska bli mycket trevligt att prata lite med dem!!!

Funderar även på att gå en runda tioll Öppna förskolan idag, de har babycafé!

Nej nu vill Elliot ha uppmärksamhet....

Flyttat

2011-10-16 10:04:22 Min dag
» Kommentarer(0) «


Nu har vi flyttat ut till Stugan vilket är skönt! Det firade vi med thaimat, hyrfilm och glass. Hyrde filmen Thor som jag tyckte var dålig men Jonas ansåg vara helt ok!

Inatt var det superkallt i vårt sovrum för elementet funnkade inte så vi fick bylta på oss täcken och extrakläder på Lilleman! Så idag får vi hämta vårt extraelement i huset!


Idag blir det fixande i huset!
Öravtryck

2011-10-14 11:14:02 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «Såhär blir det när Elliot ammat!

Godmorgon! Idag har jag faktiskt hunnit ganska mycket på morgonen för Lilleman var nöjd i sin sitter och sedan somnade han i den! Har dock dammsugning kvar av nedanvåningen samt hela ovanvåningen! Är ganska mycket Atlashår överallt så det kommer att ta tid att få det rent!  

Blev bestämt igår att vi flyttar ut till Stugan redan imorgon så jag hinner nog inte så mycket i huset då! Blir att packa, flytta samt packa upp saker för min del! Får hoppas att Leif kan hjälpa oss i huset någon av dagarna och Emil har lovat att hjälpa till imorgon!

Tasseman

2011-10-13 17:30:44 Atlas
» Kommentarer(0) «


Stackars lille Atlas har det inte lätt. Just nu bor han på ovanvåningen hos mamma och pappa. Nog inte så kul att inte kunna springa omkring på samma sätt som i lägenheten men snart har han ett helt hus att härja i. Har ju även källare så det är gott om plats även om huset bara är på 90 kvm!

På söndag ska vi ju flytta ut till Stugan så då får han iaf lite större! Måste bara Atlas-säkra först så att han inte välter ned alla hundra prydnadssaker som mormor vill ha framme ;)


Zumba

2011-10-13 15:39:55 Träning och Vikt
» Kommentarer(2) «


För någon månade sedan beställde jag Zumba via Campadre, ett superbra ställe med många bra erbjudande! Och nu är det äntligen i Ängelholm så jag ska hämta skivorna i eftermiddag så imorgon blir det ett pass!!!

Mitt mål är att komma ned till 69 kg och har 7 kg kvar! Har sedan förlossningen gått ned 18 (!!) kg vilket är härligt....amma is the shit! Dock måste jag bli bättre på att äta nyttigt!
Mammig

2011-10-13 15:16:30 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «


Idag har Elliot varit extra mammig och helst velat ligga hos mig hela tiden! Inte helt enkelt att få något gjort då :( Men har iaf hunnit tvätta några vändor tvätt och städa lite! Måste ju få det fint till söndag då vi byter boende med mamma!


En fin torsdag

2011-10-13 12:27:49 Min dag
» Kommentarer(0) «


Idag skiner solen och det ser ut att vara helt ok väder så vi ska snart bege oss ut på en liten promenad! Först ska vi städa lite och slänga i en runda tvätt till, blir mycket av den varan med en liten och även när man inte har alla kläder här!

Ikväll blir det middag i Stugan med hela familjen!


Onsdag

2011-10-13 10:44:43 Min dag
» Kommentarer(0) «


Igår tog vi en tidig buss in till Helsingborg och Das Backhaus för en fika med flera underbara mammor! Så kul att träffas varje vecka! Precis vad man behöver då man faltiskt blir lite ensam som mammaledig. Jo jag vet att man kan göra en massa saker men inte helt enkelt så som vi bor just nu! Ska vi ha bilen får vi köra Jonas på morgonen och det är lite meckigt eller så får vi ta bussen! Men förhoppningsvis blir det lite enklare from nästa vecka då vi flyttar ut till stugan! Skönt att kunna rå sig själv!!

Efter att ha fikat och pratat bort 4 timmar gick jag och Elliot en runda på stan och sedan tog vi bussen till Väla där jag gjorde två fynd på MQ, en supersöt kofta och en blus; båda med rosetter!!

Vid fem åkte vi tillbaka och träfffade Sofie!! Det blev en god pizza på Haket och en massa prat! Var alldeles för länge sedan sist!

En riktig heldag!!!

Möbler

2011-10-11 19:58:50 Renovering
» Kommentarer(0) «


Vi måste snart skaffa oss en massa möbler till huset. I vårt sovrum behövs garderober samt sängbord och eventuellt en spegel och kanske matta samt gardiner och lampor.

Till Elliots rum behövs ett skötbord, matta, lampor och gardiner! Och så leksaksförvaring!

Och det är bara ovanvåningen...


Ledsen liten grabb

2011-10-11 19:23:58 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(1) «


Idag har Elliot inte alls varit sigsjälv för igår fick han sina 3-månaders sprutor. En i varje lår och han skrek som en stucken gris lillplutten! Det gjorde verkligen ont i mammahjärtat :(

Igår eftermiddag var han nere och fick en panodil och idag har han varit gnällig mest hela tiden och det är jag ju inte van vid då jag har världens snällaste lilla pojke annars som mest är gnällig när han är hungrig!

Nu är han nästan otröstlig....


Vårt fina hus

2011-10-11 15:44:58 Renovering
» Kommentarer(0) «


Nu är det full fart i huset. Troligen håller inte vår tidsplan om att flytta dit i början av november men kanske i december?

Vårt fina badrum är nästan färdigt; duschdörrarna ska upp samt lister i taket och några andra lister måste målas liksom fönstret! Men allt annat är klart och det blev så fint så! Ska försöka fota det och visa för er!

På ovanvåningen är allt gips i våra sovrum uppe och nu håller vi på att spackla för fullt. I helgen ska vi flytta dörrar och gipsa klart tänkte vi!

Har även köpot fina tapeter till våra sovrum samt hall och tropr att det blir toppensnyggt!Denna blir det i hallen fast svart istället för blå! Borosans senaste kollektion!Elliot får vita väggar med en fondvägg som den till vänster med stora stjärnor fast med ljusblå botten från Midbecs Regatta!


I vårt rum blir det en ljus blå-grå tapet med blommor. Nordic blossom från Fiona:


3 månader

2011-10-11 15:16:33 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(0) «


Tiden springer iväg! Tänk va galet att Elliot redan är 4 månader.....hjälp jag hinner inte med!

Detta är Elliot som 3 månaders bebis:

* Vill fortfarande äta minst 2 gånger per natt, ibland 3-4-5 gånger.
* Sover enbart korta stunder under dagen förrutom när han sitter i bilstolen eller ligger i vagnen, då kan han sova flera timmar.
* Tittar gärna på sina fötter och på leksakerna i babygymmet, på nallarna som hänger i babysittern eller på mobiler ovanför skötbord. Pratar gärna med dem också och bästa kompisen är hans geting som sitter i bilstolen, ibland blir han dock sur på dem när de inte svarar honom.
* Äter helst på hela handen, eller en tumme eller nappen.
* Blir starkare och starkare i nacken men är inte helt förtjust i att ligga på mage.
* Ger ifrån sig en massa roliga ljud och pratar gärna med alla som han ser.
* Ler jättestort när han ser någon han gillar. Ler också när man gör pruttljud eller killar honom.
* Ammar fortfarande men har testat ersättning i flaska och det gick strålande.
* Gillar när det är liv och rörelse omkring honom, avskyr när det är tyst.
* Tycker om att åka vagnen och somnar snabbt. Är även duktig när han åker buss.
* Har fortfarande storlek 2 i blöjor men de börjar bli i minsta laget.
* Kan fortfarande ha alla sina kläder, även de i 50 men kan även ha 62.
* Vänder sig ofta från rygg till mage och från mage till rygg.
* Tittar gärna sig omkring men tittar helst på mamma.

Lugn dag

2011-10-11 10:43:47 Min dag
» Kommentarer(2) «


Idag blir det uppdaterande av Elliotrs bebisbok, tvättande och lite städande samt en massa bebismys!!!