Grattis på bröllopsdagen, Sofie och Fredrik!

2012-08-21 19:20:43 Fest
» Kommentarer(2) «


Idag är det två år sedan vi var på ert vackra bröllop då vi fick se er lova varandra evig kärlek! Den underbara dag som trots lite moln var den lyckligaste av dagar!
 
Är så glad att ni är mina vänner och hoppas att det alltid ska vara så!
 
Så grattis på bomullsbröllopsdagen!!
 
 
 

Härlig kväll med mina pågat

2012-08-20 21:15:54 Min dag
» Kommentarer(0) «


Idag styrde vi bilen mot Råbocka efter jobb! Vi badade och åt korv med bröd och hade det trevligt! Elliot älskar ju vatten så han älskade det!!


Lördag

2012-08-18 10:31:04 Jobb
» Kommentarer(0) «


Igår var jag iväg på jobbfest på kvällen! Vi hamnade i Höganäs, i hamnen på segelsällskapet! Först lekte vi lekar i olika lag och sedan åt vi supergod mat som två kollegor lagat! Mums! Kakan vi fick var helt klart något av det godaste jag ätit! Jag hade superkul och är säker på att jag kommer att trivas på skolan och med alla kollegor!!

Idag ska vi på barnkalas och fira finaste Tindras ettårsdag! Sedan blir det att lämna Elliot hos mormor och morfar för vi ska på fest!

En härlig dag blir det helt klart!!!


Personalfest

2012-08-16 22:06:44 Jobb
» Kommentarer(0) «


Imorgon blir det en lång arbetsdag då jag hoppas att jag hinner planera en del av mina ämne jag ska undervisa i! Ska bland annat ha engelska i två klasser, So i två, No i en och svenska i en!

På eftermiddagen ska vi sedan träffas i Höganäs för kickoff! Spännande för vi vet inte vad som ska hända!


Bra dagar

2012-08-16 06:59:34 Jobb
» Kommentarer(0) «


Har haft en bra uppstart på jobbet även om jag fortfarande inte är helt på det klara vad jag ska göra! Men efter dagen tror jag att det klarnar!

Har jättetrevliga kollegor som hjälper mig och berättar om allt det nya vilket är skönt! Inte helt lätt att vara ny!

Elliot har också haft det bra hemma med pappan, dock tror jag att Jonas hade velat att han sov lite längre på morgonen ;)


Fest för Malin

2012-08-12 18:11:18 Min dag
» Kommentarer(0) «


Igår firade vi min Malin hemma hos hennes föräldrar i Bjuv! Vi åt gott och hade det mycket trevligt. Tur med vädret hade vi också så Elliot fick bada i sin lilla pool!

Snart gäller det

2012-08-12 18:01:03 Jobb
» Kommentarer(0) «


Imorgon är det åter dags att börja jobba efter en sådär 60 veckors mammaledighet! Det ska bli kul att börja jobba och vara bara Lotta men samtidigt gör det ont i hjärtat att vara ifrån Elliot så mycket. Tur att han ska vara hemma med Jonas iallafall och inte börja dagis för det hade varit värre tycker jag! En sak i taget...
 
Spännande ska det iallafall bli att lära känna en drös nya kollegor och en bunt fina barn! Extra kul att jobba på mellanstadiet för det var ju länge sedan!
 
Så imorgön blir det att vakna upp tidigt vilket känns jobbigt, hoppas att Elliot har en bra natt :)
 
 
 
 

Grattis Malin

2012-08-11 10:41:41 Fest
» Kommentarer(0) «


Idag fyller Elliots fina faster Malin 25!! Tänk vad tiden går! Minns när hon fyllde 14 och vi kollade på kronprinsbröllopet i Danmark!

Så snart ska vi fixa till oss och bege oss mot Bjuv!

Mina fina tärnor: Sofie, Caroline och Malin! Finaste tjejerna som gjorde min möhippa oförglömlig och stöttade mig under min stor dag! Som alltid finns där för mig!! Älskar er!


Kräftskiva

2012-08-10 12:32:09 Fest
» Kommentarer(0) «


Ikväll är det årets första kräftskiva! Denna gång i Stugan med familjen! Faktiskt Elliots första för förra året blev det ingen med familjen eftersom mamma var sjuk och ingen med kompisarna för det ligger på oss att ha just kräftskiva och vi hade inte tid pga bebis, hus och flytt!

Men iår blir det minst två stycken!

Kräftskivan 2009...ogifta och barnlösa!!


Barnkalas för Limme

2012-08-10 11:22:15 Elliot 9-12 månader
» Kommentarer(1) «


Idag ska vi på ettårskalas hos Elliots kompis Limme! Har redan sett några sneakpeaks och det verkar bli ett färgglatt kalas med mycket mumsigt! De har även precis flyttat så det ska bli kul att se deras nya lägenhet!

Hoppas bara att lillen sover innan så han är pigg!


Snyggaste skåpet

2012-08-10 11:15:02 Inredning
» Kommentarer(1) «


Igår hittade mamma och mormor ett bondrokokoskåp på Fyndet! De ringde och frågade om vi ville ha det i julklapp och det ville vi såklart!

Vi fick det hemkört och hjälp att ta in det vilket var tur för det var supertungt!! Jonas ben vek sig nästan...

Men nu står det här hemma!!! Precis vad vi behövde till alla våra fina glas och serviser!! Så nu kan vi hämta hem allt från mormor!


Trött morgon

2012-08-09 09:34:09
» Kommentarer(2) «


Igår kom en bunt härliga brudar och drack vin här hemma! Vi snackade, åt en massa goda onyttigheter och drack gott vin!!

Mycket glad att jag lärt känna dem alla! Öppna Förskolan är allt bra!

Idag var det tyvärr min morgon så nu är jag lagom trött...får väl vila middag en runda sen!

Annars blir det nog en lugn dag här hemma! Troligen ska vi måla resterande dörrar samt organisera lite här hemma!


Mysig dag

2012-08-08 08:45:33
» Kommentarer(1) «


Igår var vi ju på kalas, Lillmannen och jag! Han var lite mammig som han varit de senaste dagarna, men även glad att få leka med kompisarna! Vi fick supergod och vacker tårta och hade det mycket trevligt!! Sedan fixade jag lite ärenden och efter det var det dags att lämna av Elliot hemma för att bege mig till bussen mot Helsingborg! Där mötte jag upp Caroline och Sofie vid Haket! Åt en mycket smarrig pizza och drack somrigt rose! Vi avslutade på Pub Ro med underbar utsikt över hamnen! Saknar lite hamnen faktiskt då Ängelholms stad tyvärr ligger en bit från havet :( Helt enkelt en underbar dag!


Lillapa

2012-08-07 10:54:59 Min dag
» Kommentarer(0) «


Vi har en lillapa här hemma som bara vill klättra överallt. Nu precis lyckades han klättra upp på en av pinnstolarna i köket :)
 
Mycket nöjd är han när han lyckas men för mamman så sitter hjärtat i halsgropen många gånger! Men han måste ju lära sig och ibland är det genom misstag som man lär sig. 
 
I förrgår snubblade han över carportens tröskel och for med huvudet rätt ned i betongplattorna....ett skrapsår blev det men annars blev han glad snabbt igen!!
 
På förra barnkalaset när vi firade Emil!
 
 

Barnkalas och mysmiddag

2012-08-07 07:24:28 Min dag
» Kommentarer(0) «


Idag ska jag och Elliot iväg på barnkalas hos Emma för att fira hennes ettårsdag! Var några veckor sedan han busade loss med sina små kompisar så han blir nog nöjd. Extra kul är det säkerligen att leka med andra leksaker än de han har hemma.
 
För Jonas del är det äntligen dags att måla våra dörrar här hemma. Vi har ju spacklat och dem (mestadels Jonas då jag passat vår virvelvind) så nu är det adgs. Får dock ta några i taget då vi måste kunna låsa in Atlas någonstans å inte hans päls fastnar, visserligen är den vit men vi vill inte ha pälsiga dörrar.
 
Efter barnkalaset ska jag bege mig till Helsingborg för en lugn och mysig middag med finaste Sofie och Caroline på Haket. Snart är det dags att börja jobba så innan dess vill man hinna med sådana saker som natt dricka vin på en vardag ;)
 
Usch igår kom jag på att nästa lediga måndag är det Julafton :( Galet känns det efter att ha haft en sådär 60 lediga måndagar!
 
 
Såhär kul har Elliot när mamman bloggar :)