30 idag

2013-04-24 17:48:31 Min dag
» Kommentarer(1) «


Idag fyller lilla jag 30 och det har firats hela dagen! Först med frukost på säng och fina paket; en ring och biljetter till Eurovision-genrepet av finalen!!

Sedan fina blommor av mina kollegor och skönsång av finaste eleverna!!!

Härligt med födelsedag!!!


Intensivt

2013-04-18 07:17:03 Min dag
» Kommentarer(1) «


Just nu är jag mitt uppe i en intensiv period fylld med jobb, renovering och festplanerande!

Just jobbet tar mycket energi för tillfället men jag hoppas på att lugnet snart infinner sig! Fram tills dess är det bara att kämpa på, med risk för att låta präktig ;)

Här hemma fixas det i uterummet för fullt och det är svårt att känna igen den forna "bastun"! Det är färdigmålat och nu väntar golvet på att få läggas!!

Utöver de sakerna planeras det för fullt för inte mindre än två fester; en med kompisar och en med familj och släkt!! Igår inhandlades detaljer till lördagens maskerad och idag ska det fixas så att de sakerna funkar samman!!! Dessutom ska pajdeg röras samman och soffklädslen strykas!


Snart 30

2013-04-16 17:22:00 Min dag
» Kommentarer(0) «


 En vecka kvar som 20-åring....eller i alla fall som 20+are! Snart är det 30-åring som gäller!
 
Jonas har frågat vad jag egentligen önskar mig och detta hade varit trevligt:
Vit kudde från HM 99:-
 
 
 
Micro Whirlpool GT 285 WH ca 1700:-
 
 
 
 
Karlsö parasoll 399:- från IKEA
med
 
Lökö parasollfot 499:- på IKEA
 
 
Bigaråträd finns tex på Blomsterlandet. Ska vara söta, mörka!
 
 
Praktmagnolia
 
 
 
 
 
 
Örhängen från Albrekts guld 99:-
 
 
 Presentkort på bio, spa, restaurangbesök etc. är också alltid välkommet!
 
Presentkort på Bauhaus till att köpa en brevlåda, staket och utedekorationer!
 
Presentkort på IKEA är även det toppen eller en liten slant!
 
 
 
 
 

Önskelistan...

2013-04-15 07:18:44 Min dag
» Kommentarer(0) «


kommer upp snart igen...ska bara redigeras lite :)

Inga hål och Twilligt-slutet

2013-04-10 22:31:43 Min dag
» Kommentarer(0) «


Glömde att berättade att mitt besök hos tandläkaren var positivt: inga hemska hål och bara pytte tandsten!!

Detta firades med den sista Twillightfilmen som inte var fullt så dålig som jag trott ;) ville se den men hade inga större förväntningar!!!

Det bästa var förövrigt inledning och avslutning!


Mitt i veckan

2013-04-10 19:55:46 Min dag
» Kommentarer(0) «


Idag har jag och två kollegor rättat uppsatser i svenska hela dagen! Svensklotten i Nationella proven föll på oss! Det gick relativt enkelt men det är inte helt enkelt att rätta uppsatser!

Igår var det bad hela dagen och imorgon är det utedag, alltså inga vanliga dagar! Men förutom att man blir lite stressad över att inte hinna med allt man vill är det kul med andra aktiviteter! Det är ju då man lär känna sina elever!

Kvällen har jag spenderat med Elliot som nyss somnat och att fixa middag som ikväll blir torskpaket! Jonas har roat sig med att måla sista omgången av uterumstaket ;)


Trött måndag

2013-04-08 21:50:54 Min dag
» Kommentarer(0) «


Idag har jag haft en lång och halvjobbig arbetsdag! Måndagar är ju jobbiga och just denna lite värre än vanligt! Men eftermiddagen har varit bra med en titt på Blomsterlandet och fixande här hemma!

Har även fixat en lyxig matsäck till morgondagens bad i Landskrona!

Just nu slappar jag framför den nya serien Hannibal med ett gott glas rött :)


Söndagen

2013-04-08 21:45:13 Min dag
» Kommentarer(0) «


Igår var jag en runda på Väla och Ikea! Jag hittade en fin klänning och så blev det ett Citronträd på Ikea!

Blev även en ballong till E men den blev han mest rädd för :(


Sköna söndag

2013-04-07 10:31:01 Min dag
» Kommentarer(0) «


Idag skrivs det omdömen för fulla muggar här hemma. Har man tre olika klasser i en mängd olika ämnen så blir det en hel del omdömen! Jag har ju min egna lilla söta femma i matte, svenska, engelska, so, teknik och 6an i religion och historia och 7an i so. Så det blir en del omdömen om man säger så.
 
Om någon timme eller så styr jag nog kosan mot Väla för en liten shoppingtur, Elliot är lite febrig idag så han och Jonas håller sig hemma. Det blir nog lite trädgårdsfix för dem och senare ska uterummets tak grundas! Det ska bli fint där ute inför mitt 30-årsfirande om två veckor!
 
Igår blev luckan till vinden äntligen färdig efter ett och ett halvt år med ett hål i taket. Vår första känsla var att det blev väldigt lågt i taket plötsligt ;)
 
 

Dagen i bilder

2013-04-06 21:00:20 Min dag
» Kommentarer(0) «Underbara helg

2013-04-06 12:39:50 Elliot 9-12 månader
» Kommentarer(1) «


Helgen startade mindre bra då jag hela gårdagen var snurrig och lite illamående. Det började när jag gick ur sängen och idag är det bättre men blir lite snurrig då och då. Man undrar såklart vad det var men hoppas bara det inte kommer igen!
 
Idag blir det trädgårdsjobb, vi har redan tagit bort flera buskar och ska väl fortsätta med det under dagen. Har ju en hel del att ta bort så att vi får det som vi vill! Elegant, lättskött och snyggt :)
 
Tog även fram saxen när jag väntade på Elliots dagsransonering av favoriten korv skulle bli färdig så nu blir han kanske inte kallad lilla tösen mer?!
 
 
I kväll blir det nog en film och lite mumsig fläskytterfilé med feta och soltorkade tomater! Mumma!

Vårens/sommarens planer

2013-04-06 08:02:48 Min dag
» Kommentarer(2) «


Som resten av befolkningen som har en trädgård börjar det bli dags att planera årets uppgifter. Vi som endast haft vår trädgård ett och ett halvt år har mycket framför oss eftersom den de senaste åren legat i träda så att säga :) Förra året fick vi ju till vår gräsmatta men i år är det dags för en mängd andra projekt!
 
Skissen ovan har min mycket talangfulle man tecknat! Det vi ser på den är att vi ska lägga marksten runt alla rabatter, runt infarten, runt träd och buskar samt runt mitt framtida land av pallkragar i ena hörnet. Runt huset ska vi gräva ut och lägga dekorsten i form av sjösten. På uppfarten ska vi byta ut den röda singeln mot en mer passande grå variant. Vi ska även lägga singeln vid sidan av carporten där vi sedan tänkte ställa våra tunnor. Inte så snyggt att ha dem framme så att det är det första man ser när man kommer hem till oss!
 
Ni kan även se vårt framtida trädäck som kommer att ligga på baksidan där vi kommer att spendera många sommardagar (hoppas vi) Detta bygger vi på marken då det troligen bara ska hålla några år innan  det är dags att bygga till vårt lilla hus.
 
Ett annat projekt är att byta straketet, vi har redan plockat ned staketsektionerna men nu är det dags att bli av med cementpelarna och istället gräva ned plintar.
 
Utöver det ska även huset målas :)
 
Så vi har att göra i vår/sommar. Någon som känner att de har lust att hjälpa till är ytterst välkomna, och om ni inte vill göra något så lätt som att måla eller bygga staket kan passa Elliot ;)