Underbara unge

2013-08-11 09:29:59 Min dag
» Kommentarer(1) «


 
Denna sommaren har det hänt väldigt mycket i denna unge herrns utveckling. Han pratar mer och mer för varje dag och förstår helt klart ALLT även om han ibland låtsas som att han inte förstår vissa uppmaningar! 
 
Han lärde sig att säga mormor tidigt i somras och har sedan dess även lärt sig säga farfar. Så det är mycket "fafa och mormor" här hemma. Morfar och farmor är han inte lika pigg på att säga även om han faktiskt sagt båda...nu kallas farmor för "dao" och morfar för "dufta". 
 
Istället för att säga mamma och pappa som alla andra säger han pappa och mamma. Han kallar sig själv för "Ollot" och hans bästisar heter "Caspan" "Tinda" och "Imme". Även "Atti" här hemma står högt i kurs och han har vaknat några nätter och gråtit efter honom precis som att han drömt en mardröm! 
 
Han har även börjat intressera sig för tecknad film och han älskar för tillfället Bilar. "Bixten" och "Bärjan" är stora favoriter. Även Hitta Nemo är en favorit! 
 
Elliot älskar fortfarande vatten och badar gärna fastän vädret inte är på topp. Inte är han rädd heller utan går rakt ut i havet. 
 
Det är fullt ös på vår lille grabb men han älskar även att mysa med dem som tycker om honom. Han pussas och kramas gärna. Han klarar sig även bra på egen hand och kan leka själ väldigt fint under långa perioder!

Lång sommar

2013-08-10 09:07:00 Min dag
» Kommentarer(0) «


Blogglusten har absolut inte infunnit sig under sommaren. Det har inte blivit någon tid över då vi har haft fullt upp med att göra snyggt i vår trädgård (som nu börjar få den form vi önskar), umgås med finaste lille sonen, träffa familj och vänner samt göra kuliga saker såsom att bada och sola!
 
Nu börjar dock hösten krypa närmre och på måndag är det återigen dags att ställa klockan...