Tillbaka i vardagen

2014-02-24 08:06:47 Min dag
» Kommentarer(0) «


Efter en mysig vecka med mina fina pojkar är jag nu ensam hemma! Känns lite tomt men får väl passa på att ta det lugnt och så kanske sy lite eller fästa klart tyget på vaggan! 

Håller förrutom vaggan på med sufletter till vagnen, men den kommer först nästa vecka så det är lite svårt att göra klart suffletterna då man ju måste testa dem på vagnen innan man syr klart allt! Så får avvakta lite! 

Vet inte riktigt hur jag ska göra med spjälskydd men får fundera lite! 

 

Blinka lilla stjärna

2014-02-14 16:38:00 Barnrum
» Kommentarer(0) «


Har börjat följa en superduktig illustratör på Instagram som gör så fina familjeporträtt och annat fint! Så när hon sålde denna fina tavla var jag tvungen att slå till! Jag fick den supersnabbt på posten och den är bara helt underbar! När bebis tittat ut ska jag beställa ett familjeportträtt på oss som ska pryda vårt hem! 
 
Just Blinka lilla stjärna är nog den sång Elliot sjungit mest här hemma så visst är den passande?! Han fick den i morse i Alla Hjärtanspresent!
 
 
Är ni intresserade så kolla in hennes hemsida!
 

Gravidyoga

2014-02-14 13:27:00 Min dag
» Kommentarer(0) «


Förra veckan startade min gravidyoga och jag kan verkligen rekomendera det för er gravida där ute. Antar att vanlig yoga är minst lika bra för er som inte väntar smått. 
 
Jag känner att det ger mig flera redskap inför förlossningen och ger mig även en paus i vardagen. Nu är ju min vardag ganska lugn iom sjukskrivningen men tvååringen här hemma tar ju en del energi ;)
 
Jag går i Ängelholm denna gång hos Ängelholms Yogacenter och är mycket nöjd. Tjejen som har det, Jessica är jättetrevlig och duktig!! Fördelen är att det bara är fyra gånger per omgång och sedan kan man ta ytterligare fyra gånger om man hinner. Jag gör tyvärr inte det men tänkte nog gå på mamma-barnyoga när bebis är här!
 
Tisdagar 17-18.30 är tiden för er som är intresserade! Går man på Capio kan man testa på det under vecka 10 och går man på Laxen kan man få en gång gratis om man har en kupong från sin barnmorska!
 
 
 

Happy Valentines!!!

2014-02-14 10:09:00 Min dag
» Kommentarer(1) «


Hoppas att ni alla får en underbar Alla Hjärtans dag! Tänk för tre år sedan kände Jonas Elliot för första gången i magen och idag sa Elliot grattis till sin pappa för första gången då det ju inte bara är Alla Hjärtans idag utan även Jonas 34-årsdag!
 
Grattis älskling!!!!
Mina fina!! En underbar bild som Jonna tagit! 

Feber igen

2014-02-07 12:11:07 Min dag
» Kommentarer(0) «


Förskolan ringde precis om att Elliot hade feber! Tredje omgången sedan han började efter jul 😞. Trist, men tursamt nog har vi inga planer för helgen förutom att fixa i källaren! 


Blir att kurera lillgrabben! 

Sjukskriven

2014-02-05 18:44:54 Min dag
» Kommentarer(3) «


Igår var vi på ytterligare ett ultraljud då barnmorskan på det tidigare ultraljudet sett att moderkakan låg lågt ned. Tyvärr hade den inte flyttat sig utan låg fortfarande för, inte helt blockerande utan på sidan. Dessutom sträckte sig hinnor med blodkärl ytterliagre en bit över. Jag blev beordrad att ta det lugnt och inte bära tugnt etc. Men sent på eftermiddagen ringde läkaren och berättade att jag skulle sjukskrivas en  månad för att jag verkligen skulle vila. Tydligen är det en risk för blödning, antar att det är så att moderkakan kanske börjar lossna och att det är det som är farligt. 
 
Vi ska tillbaka på ultraljud om två veckor men jag tror ju inte att den lyckats flytta sig då hon sa att den bara flyttar sig 0,5 cm per vecka. Så det är nog bara att ställa in sig på kejsarsnitt. Finns klara fördelar med ett sådant så får fokusera på de positiva sakerna!!! 
 
Men det känns mycket konstigt att bara var hemma och slappa och inte jobba...
Får njuta av vårt fina hem och gör några små projekt såsom fotoböcker och sy till bebis. 
 

Ute i snön

2014-02-02 18:12:00 Min dag
» Kommentarer(0) «


 
Igår var vi ute en kort stund i trägården och åkte pulka och byggde en fin snögubbe. Idag har den dock regnat bort men så är det ju här i Skåne. Ena dagen djup snö och nästa blask!
 
Elliot var jättenöjd och sov sedan gott!

Tjejkväll då vi firade Helena!

2014-02-02 14:56:16 Fest
» Kommentarer(0) «


Igår hade vi bestämt oss för att ge Helena sin födelsedagspresent! Vi samlades och pratade lite och de andra drack prosecco och jag drack cola. Sedan tog vi taxi till Lagmarks där vi åt en massa gourmet-tapas. Det var mysigt och gott!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tjejerna forsatte (tror jag) sedan vidare men jag åkte hem och nannade gott.