Elliots fjärde vecka

2011-08-10 09:47:11 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


Lördagen var ganska hektisk; blev ett besök på k-rauta, babyland, systembolaget och ikea för en korv!!! Kvällen spenderades sedan på Carolines och Niclas bakgård där vi grillade! Mysigt att träffa sina härliga kompisar och Elliot fick träffa Niclas för första gången!

På söndagen var vi i huset och fick en genomgång av allt viktigt med ägaren! Sedan körde vi till Skäralid och grillade och gick en runda! Vädret var underbart och vi hade det supermysigt!!



Måndagen var det så dags för oss att ta över huset så vi var på banken på förmiddagen! Efter det åkte vi till huset och gick en runda första gångenh som ägare! Vi passade även på att gå ned till stan för en god lunch för att fira! På kvllen kom Caroline och Franz-Stefan på besök för lite bebismys! De hade med sig den godaste tårta jag någonsin ätit och en fin dress till Elliot!! Mysigt att träffas för senast var i februari! Caroline kommer tillbaka runt den 13 så då får vi passa på att ses igen!



På tisdagen körde vi först runt och handlade saker till renoveringen och sedan körde vi till huset! Vi började med att kolla vilka golv som fanns under de nuvarande och blev lyckliga när alla var gamla trägolv! Blir till att antingen slipa eller måla dem beroende på skicket! Kvällen spenderade jag och Elliot hos Rebecka där vi grillade ochhade det trevligt!

Onsdagen var vi i huset och drog ned tapeter! Emil och pappa kom också på besök och sedan körde vi till Stugan och åt en god pizza! Pappa fick även en försenad födelsepresent av Elliot; en mugg som det står "Morfar" på! Vi blev även tipsade av våra nya grannar att vi har tretex i väggarna som bör tas ned då de luktar gammalt, är brandfarligt och svårtapetserat!



Så hela torsdagen och helgen gick till att ta ned alla väggar på ovanvåningen!

Återigen har Elliot varit duktig mest hela tiden! Han är ganska morgonpigg men annars skriker/gråter han inte mycket! Hanh älskar att åka vagn och bil och vill helst ha liv omkring sig! Blir det för tyst vaknar han!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback