Gravidfotografering

2014-03-17 20:44:25 Min dag
» Kommentarer(4) «


 
 
 
 
 
 
 
För några veckor sedan tog bästa Jonna fina foton på magen! Är så nöjd med dessa underbara bilder där jag faktiskt tycker att jag är fin fastän jag känner mig som en flodhäst!
 

Vecka 38

2014-03-16 09:27:00 Min dag
» Kommentarer(0) «


Nu är den lilla/e färdig i magen och lägger nog bara på sig lite extra gram och förbereder sig inför förlossningen. Stackaren kommer inte få ta sig igenom en trång kanal utan plockas ut direkt. Undrar om det påverkar på något sätt? Jag tänker att det ju ändå på något sätt är meningen att bebis ska födas ut....jaja ska jag tänka så hade det ju varit meningen att vi inte skulle överleva kanske och så kan man inte tänka! Detta blir perfekt på alla sätt och vis för nu får vi träffa vår lilla groda tidigare och så slipper jag ju alla komplikationer som kan ske vid en "naturlig" förlossning. Längtar som bara den nu och fixar och donar här hemma för att allt ska vara så klart som möjligt. 
 
Annars har jag fortfarande mycket halsbränna, en del foglossning samt att jag känner mig som en flodhäst! Samtidigt är det underbart att känna bebis sparka och växa i mig för kanske sista gången!
 
 

Datenight

2014-03-15 20:21:17 Min dag
» Kommentarer(0) «


Igår lämnade vi Elliot i Bjuv och körde sedan mot Råå, och Trivas på Råå, för lite parbad och andiktsmassage! 

Notera näsan ;)

Det var helt ljuvligt med både avslappnande bad och massage! Sedan fick vi te, kaffe och mumsig morotskaka i relaxen! 


På kvällen år vi sedan en supergod middag på vår favvorestaurang Thai Corner och pratade om allt mellan himmel och jord! 


Underbart att ha möjlighet att göra sånt lite då och då men nu lär det dröja ett tag tills bebis är lite större! 

Mysig eftermiddag

2014-03-07 07:53:59 Min dag
» Kommentarer(0) «


Igår träffade vi Ebba, Hugo och Marlene på Hembygdsparken där ungarna fick leka av sig och vi vuxna kunde prata lite! Marlene hade mumsig fika med sig och det var underbart att fika ute i det fina vårvädret! 



 




Vecka 37

2014-03-03 14:02:09 Min dag
» Kommentarer(1) «


Imorgon går jag in i vecka 37 och det är då bara en vecka till bebis räknas som färdigbakad 😉! Är ju fortfarande sjukskriven så jag tar det lugnt här hemma! Har en hel del sammandragningar och lite foglossning så att vila är perfekt! Tids nog blir det intensivt med Elliot som är mitt uppe i sin trots och en liten, liten bebis! 

Magen är nu 34 cm stor, hjärtljuden är ganska snabba och det är mycket tryckande från magen! Ringarna har jag fått lägga då jag svullnat lite (inte som sist)! 

Imorgon blir det ultraljud igen men jag har redan fått en tid till kejsarsnitt så jag har ingen tanke på vanlig förlossning utan har vant mig vid tanken vid snitt! Gör att jag får träffa min älskade bebis lite tidigare än trott! Så som jag längtar...💕! 

Att vara gravid är både underbart med känslan av att bära sitt barn så nära men också tungt och jobbigt, både psykiskt och fysiskt! Det är jobbigt att oroa sig för vad som kan hända och man inte kan göra något! Det är även jobbigt med alla krämpor och tyngden! 

Babyshower

2014-03-03 07:36:33 Min dag
» Kommentarer(0) «


För några veckor sedan överraskade våra fina vänner i Ängelholm oss med en supermysig babyshower! 





De hade bakat en massa gott och dekorerat fint med ballonger, vimpel, fina sugrör och servetter och annat fint! Alla fick gissa datum för födsel, vikt, längd och namn och skrev små hälsningar till vår lille/a bebbe! De gjorde även ett fint örngott till bebis med fina ord! 








 

Även fina presenter hade de packat in så fint: en urfin blöjtårta med nappar och kaninskallra, en mjuk och gosig filt och så barnvagnshänget som jag så gärna velat ha 👏! 





Allt var så fint fixat och alla detaljer var underbara!!!