Ensiffrigt

2011-06-29 08:36:26 Vardagen
» Kommentarer(1) «


Nu är det bara 8 dagar kvar tills bebis är beräknad att komma! Jonas har ju alltid sagt att han/hon kommer på lördag så vi får se om han har rätt. Det är lite extra jobbigt just nu då det blivit varmare....gör att jag sväller upp extra mycket och det gör ont!! Spänner liksom!

Under veckan har vi varit hos frisören och gjort oss fina (bilder kommer!), hämtat vagnen och babyskyddet och installerat det och basen i bilen! Blev super! Köpte även en spegel så att man kan se vad som händer i baksätet när man kör.

Igår var vi i Östra Ljungby för att Jonas skulle fixa en massa papper iom olyckan med handen. Hoppas nu att det löser sig men det borde det. Är ju en arbetsskada även om det skedde under en avslutning. Var ju faktiskt skolan som arrangerade det. Än så länge är han iaf sjukskriven till den 13 juli men det blir nog förlängt då han ju först ska opereras imorgon och sedan ha gips i ytterligare minst 4 veckor! Tur att han får ta ut sin ledighet senare för det är inget kul för honom just nu :(

Förrutom operationen imorgon ska jag till barnmorskan igen. Går en gång i veckan nu på slutet! Hoppas att hon mätte fel förra veckan så att bebis inte väger 3800 denna veckan utan mindre! Blir lite orolig att han/hon ska vara för stor vid födseln, borde nog ta upp det med barnmorskan! Kanske kan de göra en hinnsvepning!?!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej vännen !! Måtte bebben komma snart, jag bara väntar och väntar att det ska ske... men kanske bra om den väntar nån dag, så pappa hinner hämta sig. Ha det bäst, stor kram Ingegerd

2011-06-29 @ 21:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback