Underbar dag

2011-03-06 12:14:02 Jonas och Lotta
» Kommentarer(1) «


Igår blev det en slappemorgon då Jonas skulle kolla på skidor. Sedan städade vi lägenheten för att sedan bege sig av ner till stan.

Vi besökte Stenbocksstatyn där vi träffades för 10 år sedan och pussades lite och kollade även lite i affärer. Hittade inget speciellt utan körde till Väla. Fast där blev det bara en fin ros till älsklingen. Vi hade tänkt köpa presenter till varandra men ingen av oss hittade något. Så vi bestämde oss för att istället köpa något till vår ettåriga bröllopsdag som är för båda sakerna! Har lite mer tid att fundera då!



Gravid som jag är blev jag trött efter ett tag och då åkte vi hem för att vila. Sedan åkte vi ned till Thai Corner och åt supergod oxfilé med thailändsk basilika och vitlök och chili samt grillspett med jordnötsås. Mums vad gott det var. Den godaste thaimat som finns, godare än i Thailand vilket nog beror på att de har superfina råvaror.







Sedan skulle vi åka hem för att kolla en film vi hyrt och äta chokladfondue men vi var proppmätta så sparade fonduen till idag. Dessutom var filmen seg så vi kollade bara en halvtimme.

Men det var en mysig dag! Blir mer firande av i april då vi ska till Göteborg! Då firar vi 10-årsdagen samt 1-års dagen!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Det såg riktigt mumsigt ut.

2011-03-06 @ 14:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback