Gotland dag 1

2014-08-07 14:45:23 Min dag
» Kommentarer(0) «


 
Vårt äventyr startade tisdagen den 28 juli med en ca 4 timmars lång bilfärd nordost mot Oskarshamn. På vägen sov barnen så fint så och vi tog bara en liten kissepaus vid denna vackra sjö! Tänk så vackert Sverige är!
 
 
Väl framme hade vi nog ca 40 minuter till godo så då tittade vi på båten som gled in i hamnen på ett mycket majestätiskt sätt.
 
 
Väl på båten krånglade vi av vagnen och begav oss uppåt för att leta upp våra platser. Vi hamnade längst bak i båten med ryggarna mot färdriktingen vilket var lite obehagligt i början, men efter ett tag märktes det inte. Båten färdades mjukt över vattnet och det var sällan man faktiskt kände av att man var på en båt. Saknade dock taxfreeshoppen ;)
 
 
Elliot skötte sig utmärkt och lekte fint med sina leksaer och kollade lite på en pippifilm vi hade med oss till minidvd:n. Han åt en korv och lekte även i båtens lekhörna. Lilly sov fint i sin vagn och passade även på att äta. De tre timmarna gick otroligt fort och vips var vi framme i Visby!
 
 
Vi styrde direkt kosan mot vårt mål; Slite som ligger på nordöstra Gotland. Resan tog väl runt en halvtimme och vi hamnade i Slite Strandby i en underbart fräsch, liten stuga med otrolig utsikt!
 
 
 
På kvällen körde vi en liten tur in ik Slite centrum (!!) och sedan såg vi de första raukarna samt kalkstenstaget i Slite:
 
 
 
Sedan vankades det mumsig thaimiddag på trädäcket!
 
 
En härlig dag avsklutades sedan med en promenad på området.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback