Göteborg

2008-03-13 18:28:13 Weekend
» Kommentarer(0) «


I helgen var jag och Jonas i Göteborg! Vi hade det väldigt mysigt, vi gick först omkring i stan och tittade lite! Det var ju Internationella Kvinnodagen så det var ett himla liv på Avenyn! Hade ingen större lust att shoppa något för på vägen upp till Göteborg körde vi inom Gekås (Ullared) och shoppade för 1500:-!

image1

Efter ett antal timmar på stan gick vi till Universeum http://www.universeum.se/. Det var urmysigt med en massa söta djur, regnskog och olika tekniska saker att utforska. Lite dyrt dock, 144 har jag för mig!

image2

Efter det bar det av tillbaka till vårt lyxiga hotel http://www.firsthotels.com/sv/Vara-hotell/Sverige/Gothenburg/First-Hotel-G/ för klädbyte och sedan ut för att äta middag! Vi hittade en mysig thai-krog där vi åt god mat för en billig peng! 250 för båda tycker jag är toppen!

image3

Dagen efter åkte vi till Freeport http://www.freeport.se/ ,  en outlet, men jsg tyckte mest att där var en massa skräp! Hade jag varit på bättre shoppinghumör så kanske men jag var inte speciellt imponerad!

Innan vi åkte hemåt åkte vi till en trevlig zoo-affär där vi köpte ett 240liters akvarium. Har velat ha ett akvarium länge och det ska bli så kul att starta upp det!!!

image4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback