Elliots andra vecka

2011-08-08 08:51:39 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(1) «


Elliot startade sin andra vecka med ett besök i Bjuv för att träffa sin faster Malin och Henrik! Vi hade mycket mysigt och vi vuxna åt grillat! Elliot fick även fina kläder och en rolig leksak som han kan ha när han blir lite äldre. Ett av klädesplaggen var en supersöt body med traktorer på eftersom Henrik lärt Malin att köra traktor!







Söndagen var en riktig slappardag och vi passade även på att ge Elliot hans första bad! Han verkade tycka att det var ganska skönt i början men sedan när han fick vatten på huvudet blev han lite ledsen. Överlag är han inte jätteförtjust i att bli tvättade så han kanske helt enkelt inte gillar vatten?! Får väl hoppas att han kommer över det eftersom båda hans föräldrar älskar att bada!





Under måndagen gick vi en runda till stan och sedan träffade Elliot sin första kompis; Hugo! Hugo varså duktig så och höll Elliot väldigt varsamt! De hade även med sig supergod fika och så fick Elliot fina presenter; en gullig ugglebody + strumpor och byxor och en urgullig pyjamas som Hugo själv var lite avis på!

Tisdagen kom Anna och Fia på besök och de hade även de med sig mumsig fika och fina presenter till Elliot! En cool vid body med fickor och randiga byxor! Det är så mysigt att visa upp sin lille son och man är verkligen stolt som en tupp! Dessutom är han nästan alltid snäll och lugn när vi har besök och sitter gärna hos alla!



På onsdagen var vi på BVC och nu vägde Elliot lika mycket som när han föddes vilket var bra då han får tillrckligt med mat! Sedan körde vi hem till Britta och visade upp vår skatt! Hon tyckte att han var fin och han fick 500 kronor av henne för att köpa fonder! Det kommer att bli en rik liten pojke ;)

Torsdagen var vi hos farmor på lunch och då fick Elliot en superfin kofta och mössa och en Nalle som farmor gjort! Verkligen jättefina! Koftan har knappar i form av nyckelpigor och är supersöta! Alltid trevligt att umgås med sin släkt och trevligt att nbli bjuden på middag!



Hela helgen ägnades sedan till att bara mysa med Lillprinsen! Härligt att bara kunna slappa och sova lite när som och bara lära känna sin lille son! Helt underbart att Jonas kunnat vara hemma med oss hela första månaden så man bli avlastade och han får en större inblick i Elliots liv!







Kommentarer
Postat av: Malin

Hej

världens sötaste är han. jag är jätte stolt faster. längtar efter att träffas när vi kommer till skåne. Jätte vacker är han

2011-08-08 @ 13:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback