Elliots första vecka

2011-08-04 10:48:50 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(1) «


Första kvällen hemma sov Elliot i sin fina säng som både jag och mamma haft!!! Han var med oss i vardagsrummet under kvällen och även natten gick bra först, men sedan fick han ont i magen av Gulaschen jag ätit!!! Stackars älsklingen!!!



Hans första söndag i livet fick vi besök av Sofie, Fredrik, Helena och Kristian! Vi fikade och Elliot fick fina presenter från dem och Caroline och Niclas! En Barnkammarbok och fina kläder!!!







Sedan körde vi ut till Bjuv och träffade faster Jenny, farbror Anders och Elliots kusiner Julia och Felix och Julias kompis Anna! Även nu fick Elliot fina kläder!!! Först skojjade Jenny genom att ge honom en HIF tröja!!! Jonas min var obeskrivbar :)





Måndagen var vi först på BVC och vägde Elliot och så tog de PKU provet på honom! Han var så snäll så och sa inte ett ljud fast att barnmorskan var tvungen att ta provet från båda händerna. Eftermiddagen spenderades i Ängelholm där vi köpte en fin sjömansdress till honom och sedan skrev vi på kontraktet för vårt nya hus!

På tisdag kväll kom farmor och Emil på besök och vi åt kvällsmat tillsammans. Emil var lite stel när han skulle hålla sin systerson men det gick mycket bra!





Under onsdagen kom Rebecka och Caroline på besök och Elliot fick en fin skallra! Det blev lite mer fika och bebismys!!



Torsdagen var det dags för besiktning av huset och även ytterligare ett besök på BVC! Lilleman hade fortfarande inte gått upp utan låg nu 200 gram under födelsevikten vilket är normalt! Dock hade han växt en halv centimeter!  Under tiden vi besiktigade huset var Elliot superduktig och lugn! Något han faktiskt alltid är när vi är ut eller träffar folk vilket känns skönt!

Fredagen hade vi besök av Hanna, Sanne, Snezana och Mikaela. Vi fikade och hade det mysigt och Elliot fick ännu fler fina presenter; en Nalle och fina kläder! Han lyckades dock kräka lite på Hanna men det är sånt som händer ;)



Allt som allt hade både Elliot och vi en härlig första vecka! Han är en mycket snäll bebis som gillar att vara med mest hela tiden. Han vill inte alls ligga själv i sovrummet utan vill ligga i sin lilla säng i vardagsrummet eller helst ligga hos mamma eller pappa. Han äter mycket och ofta, gärna flera gånger per natt!




Kommentarer
Postat av: Natalie Andersson

sista bilden är finast ;)

2011-08-06 @ 13:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback