Elliots tredje vecka

2011-08-09 08:16:26 Elliot 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


Helgen slappade vi som jag skrev tidigare mest! Verkligen skönt att bara få lov att vara ibland!

Måndagen körde vi till Ängelholm för att hämta dosorna som skulle mäta radonhalten i huset! Vi passade även på att gå på Elliots första snabbmatsresturangbesök!!! Det blev BK!! 


På tisdagen fikade jag och Sofie och då fick Elliot gå en runda i stan i sin fina vagn! Han var lugn och glad hela turen och han somnar väldigt lätt just i vagnen! Antar att skumpandet är sövande!



Onsdagen var vi i Bjuv och hjälpte Mona med minneskorten inför deras tur till Spanien. Elliot gillar att vara hemma hos farmor och farfar och de gillar i sin tur itt lilla barnbarn! Leif var mycket betuttade i Elliot och bar omkring honom en lång stund! Men visst, han är ju världens sötaste så det är svårt att inte gosa med honom hela tiden;)



På torsdagen var det så dags för besök på BVC igen och nu vägde Elliot lika mycket som när han föddes!! Han lyckades även kissa ned BVC-sköterskan :) Efter det besöket körde vi till Kvidinge för att träffa pappa, mormor och Claes! Kändes skönt att få hem dem och att de fick träffa vår lille prins!!





Fredagen gick vi en runda på Helsingborgsfestivalen på eftermiddagen! Hittade dock ingen mat som funkade för Elliots mage, han klara inte starkt, lök, paprika, för mycket mjölk, choklad etc, så vi gick hem och åt en pizza på kvällen istället!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback