Fixa, köpa kakel och klinkers och grilla

2011-08-19 11:02:40 Vardagen
» Kommentarer(2) «


Nu på morgonen har jag och Elliot fixat lite smått och gott här hemma. Först ringde vi till Öresundskraft och sa upp elen till lägenheten. Då sa hon som svarade även att vi måste, eller rättare sagt borde välja rörligt eller fast och inte tillsvidarepris som vi har nu! Vad är egentligen bäst? Eller ska vi välja en annan leverantör? Vad tycker ni?

Sedan har vi fotat och lagt upp de möbler vi inte vill ha med vidare vilket är ungefär alla möbler ;) Så är ni sugna på björk eller ek så säg till! Kolla här!

När Jonas slutat ska vi ut och köpa kakel och klinkers och badrumsmöbler för vi har anlitat en kakelsättare och vvs:are och elektriker till badrummet och de kunde nog sätta igång relativt snart vilket är toppen! Vill ju flytta in så fort som möjligt. Kanske tom blir tidigare än beräknat då vi hoppas på att ha gipsat övervåningen i nästa vecka! Yeah!!!

Sedan är det ju "bara" spackla, golvet, taken, fönstren, dörrarna, listerna fodren samt tapeterna ;) Haha, känns som att det kommer att ta ett tag!

Ikväll blir det grillande i stugan för mamma har fått komma hem från sjukhuset!


Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Svar: Tack :) Ja det är skönt att vara hemma :)

2011-08-20 @ 11:07:03
URL: http://mammacherie.se
Postat av: Sofie

Skönt att din mamma har fått komma hem. Tack för gratulationen på sms.



Krama Elliot från mig.

2011-08-21 @ 20:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback