Måndag

2011-08-15 13:16:35 Vardagen
» Kommentarer(0) «


Helgen har verkligen varit intensiv! Vi gick upp tidigt och åkte till auktionen i lördags! Dock hittade vi inget bra så vi åkte och tittade på kakel istället!! Hittade jättefint kakel och klinker och fick bra hjälp! Var ett ställe mitt över Zoegas!

Sedan körde vi till huset och fixade lite mer! Emil kom också dit och hjälpte oss vilket är toppen! Skönt att man har så snäll familj! Mormor och Claes kom också dit och tog en titt! Tror att de blev lite förskräckta över mängden jobb vi har framför oss :) Men det ska nog gå bra!!

På kvällen körde vi till Bjuv för att träffa Michael och Anahita!! Vi fick en Baileys i inflyttningspresent och vår lillprins fick fina kläder och en underbart söt sköldpadda!!! Tror nog att de blev lite sugna på en egen bebis efter att ha träffat Elliot som verkligen alltid visar sig från sin bästa sida! Himla skönt att ha fått en sådan snäll unge (ta i trä)! 





I går köpte vi gipsplattor till övervåningen! Anahita, Michael, Leif och Emil hjälpte oss vilket var tur för vi hade aldrig fått upp dem på ovanvåningen själva! Leif hjälpe oss ävan att klippa gräset och Michael och Anahita rev ned två väggar!

Härligt!!!

Vi blev även bjudna på middag på kvällen i Bjuv som Anahita fixat! En supergod sallad!

Idag har jag googlat en massa om renovering! Hur man gör med dörrar, fönster, golv, element, tak och väggar!!! Jäklar med ny kunskap man får!!!


Mitt och Jonas framtida rum!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback