Vit trappa

2011-12-21 11:04:00 Hall
» Kommentarer(2) «


Igår var vi i huset till ganska sent så Elliot somnade i sin vagn och sov sedan hela vägen hem och sov vidare efter blöjbyte....dock vaknade han igen vid 2!!

Det blev en hel del gjort!

Först slipade vi golvet i hallen där uppe samt tog lite mer på trappan! Sedan dammsög vi alla springpor efter att ha bearbetat dem med en kniv för att få upp all 65-årig smuts!

Efter det var det dags att börja måla! Jag målade hallgolvet medan Jonas hjälpte mig med trösklarna och tog hand om lillen. Sedan mös jag med Elliot och Jonas målade trappan!

När Elliot somnat rollade jag på klister på alla väggar som ska tapetseras så att tapeterna lättare fäster och det inte går åt så mycket lim. Så nu är hallen redo att tapetseras på torsdag!

Funderar en massa på golvet i hallen på nedanvåningen. Har målat trappan samt alla golv på ovanplan vita men känner nog att det kunde vara kul att bevara träfärgen där nere. Hade helst velat ha såpskurade golv men hur smart är det med barn i en hall och i ett kök?!

Så nu funderar vi istället på att lägga in någon slags parkett, gärna lite mörkare, i hall och kök! Kanske även i vardagsrummet när det är dags! Vad tror ni om det? Tänkte då också matcha bänkskivan med golvet!

Då har man "sparat" golvet under för framtida användning när man inte har barn med stövlar och overaller!




Kommentarer
Postat av: Sjungandemamman

Kommer bli otroligt vackert!

2011-12-21 @ 12:39:30
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com
Postat av: Anneli

Heej!! Vart köpte ni eran tapet? Eller vad heter den? Har letat så länge efter den, så fint!!

2015-07-26 @ 23:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback