Helt underbar eftermiddag/kväll!

2011-02-12 10:44:52 Jonas och Lotta
» Kommentarer(1) «


Efter en relativt kort dag på jobb igår så hämta Jonas mig och vi begav oss hemmåt för att vila en stund innan vi skulle åka till Råå. Det var mycket skönt att vila lite för kvällen skulle bli lång!!

Sedan begav vi oss mot Råå och
Trivas på Råå för ett kurbad med ansiktsmassage. Vi gick in i spadelen som ligger på gården (alldeles nybyggd och fanns inte där när vi var där med Helenas möhippa -08). Väl inne fick vi klä av oss och ta på varsin morgonrock och sedan gå till vårt mysiga rum för ett parbad. Själva badkaret var snyggt nedsänkt i golvet och inte speciellt djup så man låg över hela. Fanns även en god fruktdrink och kakor/nötter på badkarskanten samt peeling att pela varandra med! Helt fantastiskt och utiskten ut mot den lilla dammen var underbar!






Efter ca 30 minuter blev vi hämtade till rummet bredvid där vi fick ansiktsmassage. Verkligen avkopplande med lugnande musik! Jonas gillade inte lapparna han fick för ögonen men jag njöt hela tiden.



Sedan blev det fika i loungen med te, vatten och kärleksmums. Perfekt avslutning.



Jag kan verkligen rekomendera er alla ett kurbad eller parbad. Och Trivas på Råå är ett mycket fräscht och proffsigt ställe. Tjejen som tog emot oss var mycket trevlig och hjälpsam! Jonas fick presentkort för sin del i 30-årspresent av Anna och Fia så vi tackar för en härlig upplevelse!

Efter det bytte vi om och körde hemmåt för att hämta biokort och presentkort på bion! Sedan körde vi ned till stan och gick till Oasen. Det blev en supergod rödvinsfondue med fläskfilé, kycklingfilé och oxfilé med goda tillbehör som bvakad potatis, sallad och en massa mumsiga såser såsom bernaise och aioli. Helt enkelt underbart gott. Men oj vad mätt man blev!





Sedan gick vi mot Filmstaden för att se Little Fockers! Nog första gången vi ser en komedi på bio men det var precis lagom efter en lång och intensiv dag. Jag tycker att den var rolig och sevärd och får *** av 5 men Jonas var inte lika imponerad och gav den **! Scenen med sprutan är för övrigt obetalbar och jag skrattade hysteriskt!!

Efter bion väntade kudden!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Wow, vad mysigt det måste varit. Ja, passa på att unna er en massa på tu man hand nu innan bebisen kommer. Kram.

2011-02-13 @ 09:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback