4 månader

2011-11-08 18:18:38 Elliot 3-6 månader
» Kommentarer(1) «


Grattis min son, idag fyller du 4 månader och har levt 1/3 år!

Hittade en bra lista att följa med utveckling hos Emma Josefine så jag lånar den!

Gillar:  Att suga på olika saker såsom händerna, nappen, snuttefilten, någon annans händer eller annat som är tillgängligt såsom Babybjörnen när han sitter i den eller pappas skjorta när han bär honom. Elliot tycker också om när man sjunger för honom och när man gör konstiga ljud såsom "bääää" "hohoho" eller pruttar! Han älskar att åka vagn, buss, tåg och bil, då somnar han snabbt! Han visar också tydligt att han älskar att simma! Han läser gärna böcker och tittar på barnprogram på TV. Sitter gärna i sin sitter men är inte jätteglad för sitt gym, dock uppskattade han sin hoppgunga! Helst av allt vill han vara med och älskar när folk pratar med honom!


Gillar inte: Att dra kläderna över huvudet, när man tar bort snor ur näsan eller att bli hungrig. Utöver det hatar han att bli lämnad ensam när han inte sover och att ligga på mage! Annars är han för det mesta glad.


Äter:
 Mjölk, ersättning och har provat gröt.

Sover: Först i sin egna säng från åtta fram till första matningen som brukar ske mellan ett och tre. Sedan oftast hos mamma och pappa. Sover middag en kortis på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Åker han vagn sover han desto mer!


Kan:
 Rulla från mage till rygg och rygg till mage. Ta saker och stoppa dem i munnen såsom snutten och ibland nappen. Håller gärna i nappflaskan. Kan skratta högt när man busar med honom. Förflytta sig genom att trycka med fötterna.


Säger:
 Inte så mycket än men jollrar desto mer! Ibland säger han "hej" låter det som!


Är: 
Glad, snäll, sötast i världen, badglad, sprallig


Favoritsaker: Kaninsnutten, nappen, den grå snuttefilten och mamma och pappa;)

 
Mums vad gröt är gott!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Grattis till Elliot!

2011-11-08 @ 19:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback