Fredag

2011-11-05 08:39:48 Min dag
» Kommentarer(0) «


Igår hade lilla familjen en supermysig dag! Vi tog det ganska lungt på morgonen och myste med vår fine son och supermysiga katt!

Sedan klädde vi på oss och körde mot Hembygdsparken här i Ängelholm! Vi gick först runt och tittade på de fina djuren; Elliot satt i sin Babybjörn så han såg lite men verkade mest intresserad av träden!



Sedan vandrade vi bortåt längs ån och sedan beslutade vi oss för att gå hemmåt mot huset för att se hur man lättast tar sig dit så vi genade först genom skogen och förbi kyrkogården! Verkligen en fin kyrkogård, nästan som en park med flera stora träd!


 

Det blev en ganska lång runda men vädret var underbart så det var härligt att gå lite! Lilleman somnade ganska snabbt i sin sele :)



Seda packade vi in oss i bilen och körde mot Väla. Jonas har inte varit där sedan de öppnade den senaste delen i oktober! Vi åt en god lunch där bestående av grillspett samt naanbröd (den enda indiska maträtten vi gillar)! Elliot sov så gott i sin vagn!

På kvällen blev det vin-, tomat-, vitlök- och chilikokta musslor och en supergod äppelkaka till efterrätt! Mums! Vi såg även en film och spelade lite spel, mannen och jag när Elliot susade sött i sin nya spjälsäng!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback