6 månader

2012-01-09 10:33:21 Elliot 6-9 månader
» Kommentarer(0) «


Igår blev vår fine lille bebis ett halvår! Tänk att det gått sex månader sedan han kom till oss den där regninga sommardagen! Extra roligt är att Emma fick sin lilla påg igår, så det skiljer ju exakt ett halvår!

Vi firade hans dag med att köpa en del fina leksaker; en sjöjungfru från Lamaze, en spegel med ljud och blinkande samt en mask som man trycker på så åker den! Han fick även en supersöt skjorta och coola byxor av sin mormor och morfar! Tack!

Elliot som sexmånadersbebis:

Gillar: När man pratar med honom och tittar på honom. Han är en riktig flörtare! Gillar sitt gym och snurrar runt för fullt när han ligger i det. Är helt överförtjust i sin påfågel Jaques och nu även i sin spegel (lite ego?!). Gillar även sin tupp han fick i julklapp och allt som går att bita på!! Tycker om när man sjunger för honom och busar genom att göra konstiga ljud eller miner! Även Atlas är en stor favorit, första idolen kanske?! Elliot skrattar åt honom och klappar gärna honom!


Gillar inte: Tomten. Han var läskigast i världen! Gillar inte när man rör hans näsa och nu när han varit snorig har det varit en kamp....


Äter:
Ersättning, puréer, gröt, frukt

Sover: Först i sin egna säng från åtta-nio fram till första matningen som brukar ske mellan ett och tre. Sedan oftast hos mamma och pappa. Sover middag en kortis på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Åker han vagn sover han desto mer!

Kan: Rulla runt. Hålla i flaskan vid matning. Åla sig bakåt och frammåt. Göra armhävningar och "rumphävningar". Stå ganska stadigt i ens knä och hoppar gärna!

Säger: Inte mycket än ;) Men jollrar en massa och har börjat illtjuta! Gör pruttljud och räcker ut tungan samtidigt, började han med när tänderna kom!


Är: Söt, glad, matglad, social, busig

Favoritsaker: Jaques, snuttarna, nappen


Med pappa på Väla. Älskar att klappa saker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback