Julafton 2011

2012-01-06 09:53:37 Min dag
» Kommentarer(1) «


Vi startade julafton tidigt eftersom vi skulle på mammas och pappas årliga julfrukost. Dock hade natten varit mycket jobbig så vi blev lite sena men det får man väl vänta sig ibland med en liten bebis.Väl där blev det inte traditionell julmat utan mumsig italiensk mat. Jag som inte gillar julmat speciellt mycket var nöjd :) Efter själva maten som nog var en sju-åtta rätter delades det ut julklappar till oss och Elliot och vi delade ut våra!

Vi fick bra bidrag till möbler, en fin ljuslykta från WWF (tror jag?!), tavellister, baginbox-hållare och fina muggartill vår julservis!Elliot fick även han pengar till att fixa hans rum. Utöver det fick han en dansande och sjungande julhund, påslakan, en lampa, en servis, en haklapp i plast, en panda, en leksak i form av en tupp, en mössa med hans namn, en smurf-handduk och en supersöt slipover som farmor stickat!Det var verkligen mysigt på morgonen och kul att vi bytte julklappar så vi fick se varandras reaktioner!Runt två körde vi vidare mot Jonas föräldrar. Väl där hade vi tänkt vila efter den jobbiga natten men det blev inte av, istället kollade Elliot och Jonas på Kalle och jag packade in de sista julklapparna!Efter Kalle blev det mat direkt och nu var det den traditionella julmaten! Vilken var mycket god eftersom det bara var andra gången jag åt det denna julen!Till efterrätt hade jag gjort ris-a-la-malta! Vi var några som åt den men de flesta åt nog Monas äppelkaka! Hur kan man inte gilla julgröt?!

Efter maten var det nog en lång väntan för Julia och Felix innan tomten dök upp! Det var Michael som var tomte och han var väldigt läskig tyckte Elliot som grät och skrek i högan sky! Stackars Elli!Även här fick han och vi massor av fina klappar. Vi fick: två brandsläckare, brandfilt, snöskyffel, foto på Elliot som en sol, presentkort på IKEA, kattalmanacka och en stavmixer.Elliot fick en overall, en radiostyrd bil, en hund, en "tv", kläder, böcker, pengar, en Nasse och en fin sköldpadda! Även av oss fick han en hel del bla. en gunghäst, en lampa, ett pussel och böcker!Efter tomten somnade Elliot snabbt och lätt och vi andra pratade och åt godis till sena kvällen!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Det ser ut som att Elliot hade varit en snäll pojke :)

2012-01-06 @ 14:11:10
URL: http://amandaalexander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback