Köksstädning

2012-01-10 18:52:06 Kök
» Kommentarer(1) «


Nu har jag och Elliot kommit hem! Har städat köket så det är skinande rent! Imorgon kväll ska jag börja organisera så att allt får sin plats! Då köket är minimalt så gäller det att ha ordning på sina saker!

Måste försöka hitta några vitrinskåp till både kök och vardagsrum så att alla våra fina saker får en plats!

Älsklingen är kvar i huset och slipar dörrar, foder och fönster på ovanvånigen! Innan dess köpte han färg och det bnlev Nordsjös Nordsjövit som nog blir bra :) Håll tummarna!


Bilder tagna då huset blev vårt!Köket ser ungefär som då!


Kanske lite värre nu :( Denna del ska tas bort och här ska vi ha ett fint vitrin istället! Alla luckor ska målas vita och trägolvet ska tas fram och antingen slipas eller målas! Vi ska även fixa en ny fläkt och en kyl/frys. Det ska även tapetseras om och bytas lister och foder samt brytare och vägguttag ska bytas till Renovas! Dessutom ska fönster, dörrar och element målas!


Att renovera köket ska vi börja med när vi är färdiga med ovanvåning, hall samt tvättstuga så det blir någon gång i vår!


Kommentarer
Postat av: Sjungandemamman

Kommer bli så tjusigt! Var är huset nånstans? Vad gäller salongtips så går jag, sedan många år tillbaka, hos en superduktig tjej, Marie Silfver, på salong Merchel&Berg (vid hotell Paletten). Kan varmt rekommendera henne!

2012-01-10 @ 22:08:28
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback