16 månader

2012-11-08 20:07:59 Elliot 9-12 månader
» Kommentarer(1) «


Gillar: Att pussa och att mysa med mamma, pappa och Atlas. Läsa böcker. Titta på djur, både riktiga, på tv, leksaker och i böcker. Leka med den röda bilen, Duploklossarna, och sådant som egentligen inte är lekssaker såsom köksredskapen. Duscha och bada, vatten är underbart! Plocka i och ur saker. Städa både med egna dammsugaren men helst med den stora. Rita börjar bli spännande. Äta och dricka själv. Klättra på saker såsom hans bord och stolar, soffbordet, upp i soffan etc. Kasta omkring bollar eller andra saker. Kasta ned saker för trappan.

 

Gillar inte: När han inte får som han vill då han har en stark vilja. Mörker är lite läskigt och han blir lätt rädd. Att lägga sig för tidigt eller när han inte är trött (eller när han är övertrött). Vara ensam.

 

Äter: Välling, vanlig mat, frukt, gröt

 

Sover: Somnar runt 20-21, sover sedan bra men vaknar en gång för mat. Sover middag runt ett...ibland i tre (!!) timmar! Sover helst i vår säng...

 

Kan: Gå, springa, åka rutschkana själv, dansa, vinka, klappa, peka, följa uppmaningar, hoppa, snurra runt, visa var saker är, pussas, leka kurragömma, stoppa ned fötterna i skorna, dricka själv med mugg (fast ibkand rinner det utanför), äta själv.Känna igen sig var han är och personer.

 

Säger: Mamma, pappa, da,

 

Är: Pussig, sällskapssjuk, rädd, busig, snäll, glad nästan jämt

 

Favoritsaker: Den röda bilen, alla fina böcker, flygplanen (både det man sitter på och det andra), köksredskapen, bollar, dammsugaren, möblerna

 

Storlek: 80 - 86. Strumpor 21-22.

 

Blöjor: Storlek 5

 

Läng och vikt: 76 och 8996 (vid ettårskontrollen) - Nu minst 10 kg och ca 80 lång!

 


Kommentarer
Postat av: Johanna - Mamma till Leija

Stora killen! :)

2012-11-08 @ 22:11:40
URL: http://skuggis.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback