Emporia, thaimat och mysig övernattning!

2012-10-28 16:54:00 Jonas och Lotta
» Kommentarer(1) «


I fredags utnyttjade vi våra busskort vi fått av Skånetrafiken. Vi skickade in och önskade att provresa två veckor och båda fick kort :) Härligt!
 
 
Så vi tog tåget ned till Hyllie för att besöka det nya köpcentrumet Emporia. Själva varuhuset var magnifikt, speciellt ingången som var mycket coolt designad! Det fanns ca 200 butiker och det var stooort! Men kanske inga jättespeciella affärer....den brittiska leksaksaffären Hamleys var nog den mest ovanliga och priserna där var relativt
höga. 
 
 
Jag tror inte att man kör ned dit bara för att utan då får det bli i kombination med några andra Malmö-besök!
 
Vi tog lsedan tåget in till Triangeln och gick till Möllan och åt mumsig thaimat medan Elliot sov sött i sin vagn! Han vaknade först när det var dags för friterade bananer med glass....sedan var han pigg ända till halv tolv!
 
 
Hotellet vi checkade in på heter Best Western Nobles House men det var tyvärr inget nobelt över detta fyrstjärniga hotelll...det kändes inte som ett fyrstjärnigt hotell utan mer som ett trestjärnigt. Men frukosten var god och vi sov gott! Men vi har helt klart bott på bättre hotell (och sämre visserligen...).
 
 
 
Igår strosade vi på stan innan vi åt en mysig lunch på vår favvorestaurang Jensens Böfhus där Elliot fick en massiv glass som han knappt rörde!

Kommentarer
Postat av: Sanne

Härligt att ni gör en weekend tur!

2012-10-28 @ 18:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback