Vårens/sommarens planer

2013-04-06 08:02:48 Min dag
» Kommentarer(2) «


Som resten av befolkningen som har en trädgård börjar det bli dags att planera årets uppgifter. Vi som endast haft vår trädgård ett och ett halvt år har mycket framför oss eftersom den de senaste åren legat i träda så att säga :) Förra året fick vi ju till vår gräsmatta men i år är det dags för en mängd andra projekt!
 
Skissen ovan har min mycket talangfulle man tecknat! Det vi ser på den är att vi ska lägga marksten runt alla rabatter, runt infarten, runt träd och buskar samt runt mitt framtida land av pallkragar i ena hörnet. Runt huset ska vi gräva ut och lägga dekorsten i form av sjösten. På uppfarten ska vi byta ut den röda singeln mot en mer passande grå variant. Vi ska även lägga singeln vid sidan av carporten där vi sedan tänkte ställa våra tunnor. Inte så snyggt att ha dem framme så att det är det första man ser när man kommer hem till oss!
 
Ni kan även se vårt framtida trädäck som kommer att ligga på baksidan där vi kommer att spendera många sommardagar (hoppas vi) Detta bygger vi på marken då det troligen bara ska hålla några år innan  det är dags att bygga till vårt lilla hus.
 
Ett annat projekt är att byta straketet, vi har redan plockat ned staketsektionerna men nu är det dags att bli av med cementpelarna och istället gräva ned plintar.
 
Utöver det ska även huset målas :)
 
Så vi har att göra i vår/sommar. Någon som känner att de har lust att hjälpa till är ytterst välkomna, och om ni inte vill göra något så lätt som att måla eller bygga staket kan passa Elliot ;)
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vi lånar gärna hem Elliot så busarna kan busa =)

Svar: Tack det låter toppen!!
Lotta

2013-04-06 @ 08:27:17
Postat av: Miickiiz

Vi kan busa med Elliot! =) o måla kan man alltid! =)

Svar: Härligt!!!
Lotta

2013-04-06 @ 08:30:19
URL: http://mammatillemil.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback